Konačno obelodanjeno: Evo ko vodi Instagram nalog Stanislava Krofaka dok je on u Eliti!

od strane | mar 31, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Zadrugar Stanislav Krofak Pantera, poznati MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović, pred sam ulazak u rijaliti svojoj ćerki poverio je vođenje profila na društvenim mrežama.

Stanislav Krofak (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Vanesa Krofak je na očevom Instagram profilu objavljivala sve aktuelnosti iz rijalitija, a sada je prvi put otkrila u kakvom je odnosu sa Stanislavom.

Naime, Vanesa je podelila poruku koja je stigla u inboks.

Stanislav Krofak (Foto: Instagram)

– Samim tim što je tata poverio ćerki da vodi njegov profil sve nam govori kakav je odnos između njega i ćerke. Vanesa, prelepa devojko, želim ti svako dobro, kao i čitavoj porodici Stanislava – glasila je poruka koje je objavljena na Instagram storiju na Krofakovom zvaničnom profilu.

Podsećanja radi, Stanislav je nedavno u Eliti proslavio 36. rođendan. Tom prilikom dobio je pregršt poklona, ali i poruka među kojima se nalazila i jedna koju mu je poslala naslednica.

– Tata, srećan rođendan, volim te najviše na svetu. Znaš šta smo pričali pre ulaska i drži se toga. Napolju je sve super, sve gori i svi te podržaju. Nemoj da ulaziš u bilo kakve odnose. Volim te – glasila je poruka koju je poslala Vanesa.

Stanislav Krofak se, sa druge strane, u toku današnjeg dana našao usred drame, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Nije izdržala: Kamera uhvatila trenutak Mionine REAKCIJE kada je čula za odnos Maje i Krofaka (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs