Komšije otkrile KAKO je Saša Vidić PROVEO POSLEDNJE DANE: „Nije bio sav svoj…“

od strane | apr 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Kreator i stilista Saša Vidić umro je u 52. godini, a vest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala je javnost.

Saša Vidić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Saša je godinama živeo u blokovima u Novom Beogradu, a njegove komšije otkrile su kako je poslednje dane proveo sa svojim psom.

Kako prenosi „Kurir“, komšije pričaju kako se Vidić u poslednje vreme osamio i vreme je isključivo provodio sa ljubimcem, dok je komunikaciju sa drugima sveo na minimum.

Saša Vidić (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

– Nismo ga videli oko dve nedelje. Nije bio sav svoj u prethodnom periodu, jako je izgledao loše, bolest ga je slomila. Izlazio je u noćnim satima, izbegavao je kontakt sa svima. Uglavnom je išao samo do prodavnice, ili da prošeta svoje kuče, koje mu je bilo sve na svetu. Svima se uljudno javljao, ali je izbegavao dalji kontakt, a sa prijateljima ga dugo u društvu nismo videli, što je nekada bio slučaj – pričaju Sašine komšije.

Iako je sa poznatim damama više puta bio u klinču, te je važio za nekog ko nema dlake na jeziku, komšiluk Vidića pamti kao nekog ko je bio prijateljki nastrojen.

Saša Vidić (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

– Komšije su ga obožavale. Gromoglasan smeh je odjekivao parkom kad god bi Sale bio u društvu. Svi su ga izrazito poštovali i voleli. Nasmejavao je sve do suza i uvek se ljubazno javljao svakom na ulici – priča Sašina komšinica.

– Bio mi je komšija. Pre par meseci je uspeo da se izvuče, ali je posle toga bio kao starac od 90 godina. Juče sa terase vidim da Hitna pomoć dolazi do njegovog stana, ovaj put nije uspeo. Ne znam šta drugi misle o njemu, ali je on meni bio okej lik, poprilično lud i blesav, ali je bio okej – napisao je komšija na Tviteru.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs