„Koliko si ŽUDNJA!“ Lazar Ristovski priredio devojci Anici iznenađenje na Dan Zaljubljenih: „Sve što ljubimo stvorili smo sami“

od strane | feb 14, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Glumac Lazar Ristovski je nakon razvoda od supruge Danice Ristovski, uplovio u vezu sa čak 39 godina mlađom Anicom Lazić.

Lazar Ristovski i Anica Lazić • Instagram

Ristovski je danas na Dan zaljubljenih, objavio snimak na kom je recitovao pesmu Jovana Dučića „Pesma ženi“.

Lazar Ristovski i Anica Lazić FOTO: ZORAN ILIĆ

– Ti si moj trenutak, i moj sen, i sjajna, moja reč u šumu; moj korak i bludnja. Samo si lepota koliko si tajna i samo istina koliko si žudnja. Ostaj nedostižna, nema i daleka jer je san o sreći više nego sreća. Budi bespovratna, kao mladost, neka tvoja sen i eho budu sve što seća. Srce ima povest u suzi što leva, u velikom bolu ljubav svoju metu. Istina je samo što duša prosneva. Poljubac je susret najlepši na svetu. Od mog priviđenja ti si cela tkana, tvoj plašt sunčani od mog sna ispreden. Ti beše misao moja očarana, simbol svih taština, porazan i leden. A ti ne postojiš, nit si postojala. Rođena u mojoj tišini i čami, na Suncu mog srca ti si samo sjal, jer sve što ljubimo – stvorili smo sami – ispričao je Ristovski ove poznate Dučićeve stihove.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs