„KOKETA I FLERTUŠA!“ Ana Spasojević osolila po Aniti Stanojlović!

od strane | nov 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Ana Spasojević je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, prokomentarisala aktuelnu zadrugarku Aitu Stanojlović, kao i svađu Bojane Pavlović i Jovane Tomić Matore, učesnica rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.

Ana Spasojević (Foto: Ringier) • Ringier

– Ja sam neko ko Bojanu gotivi, nemam ništa protiv devojke, ali zbog njene priče mislim da nema lošu dušu. U poslednje vreme mi se sa svima raspravlja i svađa, ona je napametnija. Možda je nekad u pravu, ali ne može sa svima biti u konfliktu i da su svi krivi samo je ona u pravu – istakla je Ana za Pink.rs.

Bojana Pavlović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Što se tiče Anite, kad uđeš u svađu sa nekim možeš svašta da kažeš, ako si već htela da uđeš u korektan odnos sa Matorom i da budeš korektna, trebala si odmah na početku da kažeš: „E, ja mislim da se meni Anita nabacuje, da se ja njoj sviđam“, a ne sad kad si u svađi sa Anitom – dodala je Spasojevićeva.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Anita jeste koketa i flertuša, ali mislim da ovog puta nije ništa uradila. Mislim da Anita to ne bi uradila ispred Matore, i da zna da Matora može da provali sve, jer je Matora jedna inteligentna žena. Mislim da je to samo sukob svađa i da će se to ispeglati vrlo brzo – zaključila je nekadašnja zadrugarka.

Šta je Ana Spasojević, sa druge strane, ispričala o sinu nekadašnje zadrugarke Ane Ćurčić pogledajte u odvojenom tekstu: Bivša zadrugarka bacila oko na ANINOG SINA, ne mari za razliku u godinama: „Samo da se SRETNEMO!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs