„KAO KRAVA KAD DA MLEKO, PA PROSPE!“ Poznati izneli podeljena mišljenja o slučaju Ane Nikolić

od strane | jul 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Ana Nikolić se našla u srcu skandala nakon što je isplivao video zapis na kom, sa kraterima na licu, govori da ima 100 dinara na računu, dok ju je pevač Dario Šogorović optužio za uznemiravanje, a čitav niz raznoraznih optužbi je potekao sa obe strane zbog raskida saradnje sa dotadašnjim menadžerom.

Ana Nikolić (Foto: Ringier/Milan Ilić/Društvene mreže) • Milan Ilić, Društvene mreže / Ringier

Brojne javne ličnosti su se oglasile ovim povodom iznoseći različita mišljenja o celom slučaju.

– Jedina osoba koja nas nikada neće napustiti, a koju nikada nećemo izgubiti, smo mi sami. Naučiti voleti svoje žensko JA mora započeti našu potragu za ljubavlju. Najlakše je osuditi, a ne počistiti svoje đubre u svom dvorištu – napisala je na društvenim mrežama pevačica Indira Aradinović Indi.

Indira Aradinović Indi (Foto: Instagram/indy_ara_indira)

– Nije Ana Nikolić ni prva ni poslednja osoba kojoj se jedino Saša Mirković našao kada je bila na dnu i dao sve od sebe da je vrati na tron gde je bila nekada. Samo je pitanje želi li ona to zaista ili je dno na koje je navikla jače od želje za boljim i starim (PRAVIM) životom. Izgubila si veliki oslonac u životu, a tek ćeš to shvatiti, sigurna sam – napisala je nekadašnja zadrugarka i voditeljka Anđela Đuričić.

Anđela Đuričić (Foto: Instagram/andjelaadjuricc)

– Idemo, curo, reši to što imaš i kidaj, kidalice! – napisala je nekadašnja košarkašica Milica Dabović.

Milica Dabović (Foto: Instagram/stefanovamama13)

– Ništa ružnije nego kad pljuješ tanjir iz kog si nekada jeo. Želim ti da se osvestiš i da poradiš na sebi – napisao je nekadašnji zadrugar Adam Đogani.

Adam Đogani (Foto: Instagram/adamdjogani)

– Ako nekome pomognete, pa mu posle 1.000 puta naplatite, nabijete na nos, i uradite ovo što su Ani uradili, to je kao kada krava da mleko, pa šutne i prospe. Lično sam doživela da su oni koji su mi dužni pare i život najviše za mene laju. Sve je to jedno sra…, drugo pakovanje. Kada čovek tone, ako ne možete pomoći, nemojte ga bar još dublje gurati. Najjače mi je ko sad laje o Ani. Neko bolji od nje možda? Ana, neka si živa i zdrava svom detetu. Sad treba da pobediš sebe i druge. Sigurna sam da to možeš. Što te ne ubije to te ojača. Želim ti svu sreću ovog sveta. Ne sudite da se ne sudi vama – napisala je nekadašnja zadrugarka Kristina Spalević.

Kristina Spalević (Foto: Instagram/kristina_spalevic)

Ana Nikolić je glavni predmet priča i svojih komšija, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „ONA JE POSRNULA!“ Komšije otkrile ISTINU o Ani Nikolić: „Ne skida kačkete, peva i psuje nasred ulice“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs