„KAKVA CRNA ŽRTVA?! SVE JOJ PLAĆENO!“ Janjuš osuo po Ani Ćurčić

od strane | jun 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Nekadašnji zadrugar Marko Janjušević Janjuš je za naš portal prokomentarisao događanja koja su se odvila nakon finala šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Ana Ćurčić i Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

– Susret sa ćerkom je bio emotivan, tužan, srećan, sve u istom paketu. Ne znaš kako da odreaguješ. Jedva sam čekao da je vidim. Plakali smo oboje. Mnogo je vezana za mene. Ena je mnogo stroža od mene po pitanju vaspitanja. Ja, zapravo, uopšte nisam strog. Nikada nisam viknuo na Krunu – istakao je Marko za „PulsOnline.rs“.

– Ena ne voli da je spominjem u javnosti, ali je zadovoljna kako sam se ponašao ove godine u „Zadruzi“. Ne bih pričao o našem odnosu, ali situacija ide ka onome gde treba da bude. Razočaran sam plasmanom u „Zadruzi“. Zaslužio sam bolju poziciju, i po mom mišljenju i po sudu naroda.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Ne razumem gledaoce. Nikada ne bih mogao da svrstam bilo koga iznad mene, ali sam sigurno zaslužio bolji plasman i od Aleksandre Nikolić i od Ane Ćurčić. Narod je odlučio da su one bolje. Anu nikada nisam smatrao žrtvom, kao ni da uopšte postoji žrtva u rijalitiju. Ne ulazi mi u mozak da je žrtva bilo ko ko je ušao u rijaliti da za pare ‘ladi m… i da zato budeš plaćen – dodao je Janjušević.

– Kakva je to žrtva koja je u rijalitiju zarađivala više od svih prevarenih muškaraca i žena? U rijalitiju postoje samo dobri i loši ljudi, a žrtve ne. Ne verujem u ljubavi rođene u rijalitiju. Svega par njih je opstalo i uspelo, ali to je veoma mali procenat u odnosu na sve veze iz rijalitija.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Očekivao sam da će raskinuti Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić. To je najbolje za oboje. Ništa me to nije iznenadilo. Sve se dešava onako kako sam govorio da će biti. U rijalitiju nikom ne treba verovati jer se svi foliraju. Ja tamo ulazim zbog para, a ne zbog popularnosti – istakao je Janjuš.

– Drugi bi zbog popularnosti ispuš…, da izvineš. Što se raskida Maje Marinković i Bilala Brajlovića tiče, sve što bih rekao je da sam se mnogo potresao kad sam čuo i da nisam mogao da zaspim. Nek su mi živi i zdravi!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs