„Kako da te gledaju kao majku kad daješ polni organ na tacni?!“ Sanja Marinković ispreskakala Milicu Dabović: „Još se ne baviš najstarijim zanatom, je l’ da?!“

od strane | mar 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Voditeljka Sanja Marinković je u ovonedeljnoj emisiji „Magazin In“, između ostalih, ugostila i bivšu košarkašicu Milicu Dabović, koja već dugo prodaje svoje golišave slike i snimke na jednoj platformi za odrasle.

Milica Dabović i Sanja Marinković (Foto: Ringier/Aleksandar Krstović/Aleksandar Dimitrijević) • Aleksandar Krstović, Aleksandar Dimitrijević / Ringier

U emisiji su se dotakli te teme, a Dabovićeva je odmah iznela svoj stav.

– U Srbiji šta god da radiš ne gleda se tvoja suština, da si majka – rekla je Dabovićeva.

Milica Dabović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ne mogu da te gledaju kao majku kad pokazuješ donji veš! Čekaj, polako – ubacila se Sanja.

– Mi, žene, smo postale polni organ, to je najveća tuga. Ako ti treba polni organ da daš na tacni da bi hranila dete, dokle smo onda došli… – dodala je Marinkovićeva.

Sanja Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Polni organ, tako je… Daš sebe! – istakla je Dabovićeva.

– Rekla si da ideš u krevet u deset, ne baviš se onim zanatom, je l’… – kazala je Marinkovićeva potom.

Milica Dabović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Još uvek (smeh) – rekla je Milica.

– To je nešto što mi je donelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali… – rekla je, podsetimo, nedavno Milica za „PulsOnline.rs“.

Sanja Marinković je, sa druge strane, nedavno doživela neprijatnu situaciju zbog voditeljke Vesne Dedić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Sanja Marinković glavom bez obzira napustila restoran kad je u njemu videla Vesnu Dedić: Novi susret bivših prijateljica!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs