Kad vidite Dragana Stankovića bez odeće shvatićete na šta je pala Jovana Jeremić! On ima mišiće da otvori vrata…

od strane | jun 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka „Novog jutra“ Jovana Jeremić je od kraja prošle godine u srećnoj vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković (Foto: Ringier) • Ringier

Jeremićeva je u više navrata isticala da je sigurna da je on čovek njenog života, a sada je na svom profilu na Instagramu podelila prizor iz luksuzne vile u Grockoj dok se Dragan kupao u bazenu.

Stanković je pokazao svoje mišićavo telo, a mnoge žene nisu ostale ravnodušne na njegove isklesane bicepse, ali i na njegovu ljubav koju svakodnevno pokazuje Jovani.

Dok je u pozadini išla pesma „Jovana, ljubav moja“, posvećena upravo Jovani, Dragan je skakutao po bazenu, širio ruke i slao Jeremićevoj poljupce i srca, dok se ona topila zbog njegovog gesta i sve snimila:

„Volim te laviću“ – poručila je Jovana na kraju snimka, a zatim u svojoj objavi dodala:

Dragan Stanković (Foto: Instagram)

„Uvek sam volela hrabre, a on to jeste. Sa mnom samo hrabri se nikad nisu mučili. Moj Lav – napisala je Jeremićeva.

– Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim – jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću… Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim – rekla je Jeremićeva.

Dragan Stanković (Foto: Instagram)

Dragan Stanković je, sa druge strane, nedavno razmenjivao nežnosti sa Jovanom Jeremić na javnom mestu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Ljubav moja jedina na svetu!“ Jovana i Dragan bez ustručavanja razmenjivali nežnosti ispred svih prisutnih, stegao je i ne PUŠTA (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs