„KAD UPADNE DUŠICA DA DREKNE!“ Željko Mitrović najavio JOŠ JEDAN NOVI PROJEKAT! „Nema zaposlenih!“

od strane | avg 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Željko Mitrović, vlasnik televizije „Pink“, iz godine u godinu najavljuje inovacije u svom programu, a sada je došao na ideju da pokrene program koji će voditi veštačka inteligencija umesto živih ljudi.

Dušica Jakovljević i Željko Mitrović (Foto: Instagram/dusicajakovljevic) • zeljkomitrovic / Instagram

– Pored “Elite”, jedan od meni najvažnijih medijskih projekata u ovoj sezoni, biće i puštanje novog televizijskog kanala “Glavna Tv” . Ovo će svakako biti jedina televizija na svetu koja neće imati ni jednog zaposlenog, živog čoveka a mnogo programa uživo, veštačka inteligencija, serversko mašinsko učenje i digitalni virtuelni sistemi predstavljaće revolucionarni iskorak u planetarnoj TV industriji! -poručio je Željko putem Instagrama, dodajući:

– Danas ću Vam predstaviti i prvog od 20 digitalno-avatarskih novinara informativne redakcije, a koja će voditi program pod imenom “Važne vesti” , njeno ime je Srbijanka N.

Željko Mitrović (Foto: Instagram/zeljkomitrovic)

„Kad upadne Dušica Jakovljević, pa drekne: ‘Ovo je moj studio!’, ima Srbijanki da leti perje“, napisao je jedan Mitrovićev pratilac, čime je izazvao lavinu smeha među onima koji su videli ovaj komentar.

Željko Mitrović (Foto: Instagram/zeljkomitrovic)

Željko Mitrović je, sa druge strane, nedavno snimljen kako igra na plaži, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „NIJE NI ĆURAN HTEO NA SVADBU!“ Željko Mitrović snimljen kako partija usred dana! (Video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs