Jovana Jeremić pred svima izvadila poklon koji je dobila od Dragana Stankovića: „Ovo je romantični izlazak!“ (Video)

od strane | mar 14, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Dragana Janković

|

Voditeljka Jovana Jeremić važi za jednu od najintrigantnijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni, a sada se u društvu svog 14 godina starijeg partnera biznismena pojavila na koncertu Nede Ukraden.

Dragan Stanković i Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Dragana Janković) • Dragana Janković / Ringier

Naime, Jeremićeva je na koncert došla u elegantnom crnom odelu. Na sebi je imala crni sako, a bujni prirodni dekolte je istakla, dok je dole imala crne pantalone i štikle.

S druge strane Stanković se pojavio u kožnoj beloj jakni i belim patikama, te su zajedno pozirali i ljubili se pred našim kamerama, a za znatiželjne poglede nisu marili.

Dragan Stanković i Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Dragana Janković)

– Ovo je romantični izlazak, Neda je meni učinila čast i bila je u mojoj emisiji, a ja ću sada da posetim njen koncert. ona nije pevačica, ona je umetnik i jako obrazovana žena, jedna lavica i to dupla. Mnogo je volim i cenim, volim žene koje su jake i svoje. Uspela je da mi izmami suze – pričala je Jeremićeva, pa nam je pokazala telefon koji je od Dragana dobila za 8. mart.

Podsećanja radi, voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Osim toga Jeremićeva i Dragan istakli su da su jedno drugom najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a voditeljka je otkrila i da se preselila kod njega u Grocku.

Jovana Jeremić je, sa druge strane, obelodanila kako njena ćerka Lea Milošević reaguje na njenog partnera Dragana Stankovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Evo kako mala Lea reaguje na Dragana Stankovića sa kojim je Jovana Jeremić u vezi

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs