Jovana Jeremić je konačno dobila Roleks! Ipak, nije Dragan Stanković bio taj koji se isprsio…

od strane | mar 21, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka „Novog jutra“ Jovana Jeremić dobila je na poklon skupoceni sat marke „Rolex“, koji je dugo priželjkivala.

Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

Njegova vrednost je oko 20.000 evra, a Jovana se odmah pohvalila svojim pratiocima putem Instagrama.

Mnoge je iznenadilo da poklon nije stigao od Jovanovog novog dečka milionera, već od druge, njoj veoma važne osobe.

– Sve je ostvareno iz prethodnog plana: Stan u centru Beograda, najnoviji autmobil i Rolex. Moja bebica je stigla i to od moje najbolje prijateljice Aleksandre. Ona mi nije ni rekla šta je uradila do juče, kad je stigao. Naše prijateljstvo nema cenu i ja bih za svog prijatelja sve učinila – navela je Jeremićeva i dodala:

– Rekla mi je večeras da poštovanje osnova svega i da me obožava jer sam čovek kad retko ko bi bio. Moji prijatelji su moje najveće bogatstvo. Ja imam samo prave prijatelje i negujem ih, čuvam i volim. Svako treba da ima ženu svgo života, kao i muškarca koji jeste njen život. Mene su u 2023. pronašli svi i zahvalna sam Bogu na svim darovima. Jake, moćne, zadovoljne i zadovoljene, ostvarene i ispunjene žene su stub kuće, društva i države – napisala je Jovana.

Kako je, sa druge strane, izgledala scena u kojoj je Jovana Jeremić otela mikrofon pevačici Ani Nikolić pogledajte u odvojenom tekstu: Jovana Jeremić OTELA MIKROFON Ani Nikolić usred pevanja – Umalo je nije „ZGROMILA“ od besa (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs