Jovana Jeremić IZNENADILA BIVŠEG MUŽA POKLONOM: „Ipak je on prvovenčani!“

od strane | okt 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Voditeljka Jovana Jeremić prošle godine razvela se od političara Vojislava Miloševića sa kojim ima ćerkIcu Leu.

Jeremić Jovana i Vojislav Milošević (Foto: Ringier/Dušan Milenković) • Dušan Milenković / Ringier

Jovana je ostala u dobrim odnosima sa njim, a sada je Vojislav na svom Instagram profilu pokazao kakvo mu je iznenađenje pripremila bivša žena.

Naime, on je pokazao poklon Jeremićeve, a u pitanju je set šolja za kafu i džezva, a njega je to posebno oduševilo.

Jeremić Jovana i Vojislav Milošević (Foto: Instagram/vojislav.milosevic)

– Kao iz 1001 noći – napisao je Milošević u opisu fotografije.

– Za mog prvog muža, ipak je on prvovenčani – poručila je Jeremićeva.

Vojislav Milošević i Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Ja svog prvog muža doživljavam kao sina. Imaće on žena i daj Bože oženiće se i imaće i treće dete. Jedina nepromenljiva žena u životu Voje je Jovana Jeremić i svaka žena koja bude sa njim to mora da zna i da poštuje. Zato što Voji da fali dlaka sa glave obrnula bi ceo svet za njega da mu pomognem. Mi smo prošli četiri godine i on me nikada nije izdao. Podržavao me je i pružao mi je koliko god je mogao u datom momentu. Bilo ko ko pokuša da ga dirne imaće problem sa mnom. Njemu kada nešto fali, ja se razbolim, ali mu učinim šta god treba – rekla je Jovana za Kurir nedavno i dodala:

– Meni je Voja bio drug. Meni su se sve velike ljubavi desile iz prijateljstva. Ovo je najiskreniji intervju koji sam dala. Ja ne mogu da vodim ljubav ako ne osetim da je to nešto pravo i da on mene kapira po nekim drugim osnovama. Nije mi bilo teško jer je on bio moj veliki prijatelj i ranije – rekla je Jovana tada.

Jovana Jeremić se, sa druge strane, našla u središtu skandala zbog toga što je našminkala petogodišnju ćerku, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Jovanu Jeremić napali jer je NAŠMINKALA ĆERKU (5)! „Tek će se šminkati, ONA JE JAVNA LIČNOST!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs