JOŠ UVEK U BRAKU SA NJOM? Aca Bulić otkrio detalje odnosa sa ZAKONITOM SUPRUGOM, evo kako izgleda ona (FOTO)

od strane | jul 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Beogradski biznismen, Aca Bulić, obnovio je svoju ljubavnu vezu sa Anom Ćurčić, sa kojom je bio pre 26 godina u braku.

Dragan Bulić Aca (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Kako je naveo on je raskinuo vezu sa svojom devojkom i pre početka Zadruge 6, a sada je otkrio u emisiji „Narod pita“ na televiziji Pink, da je još zakonski u braku u Londonu sa Bibom Bulić.

Aca Bulić i Ana Slavnić

Podsetimo, Ana Ćurčić je raskinula svoju trinaestogodišnju vanbračnu zajednicu sa Zvezdanom Slavnićem, nakon što ju je on javno prevario i ostavio tokom rijalitija Zadruga, te uplovio sa Anđelom Đuričić u ljubavnu vezu. Nakon što su Zvezdan i Anđela diskvalifikovani, nekoliko dana pred sinala, njihova ljubavna priča se završila.

Ana je ušla u rijaliti a svi smo mogli gledati njihov odnos, svađe i tenzične rasprave pod kamerama Bele kuće.

Ana je odnela drugo mesto u superfinalu Zadruge, a po izlasku iz rijalitija obnovila odnos sa Bulićem, koji ju je podržavao sve vreme njenog boravka u Šimanovcima.

Bulić je nedavno u emisiji otkrio da nije nikada razmišljao da će se ponovo ženiti, te da je on i dalje zakonski venčan za Bibu Bulić u Londonu, te da bi verio Anu i venčao se sa njom, prvo mora otići u London da se razvede:

– Morate da me razvedete u Londonu, da bismo pričali o veridbi, svadbi i tako dalje – rekao je Bulić.

Zakonska supruga Ace Bulića

– Morao bih da odem tamo zvanično da se razvedem sa suprugom. Petnaest godina i iskreno da ti kažem, meni je to samo papir. I meni i njoj, i sa njom sam u super odnosima. Iskreno, mislio sam da se neću više ženiti. – rekao je Aca.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs