„JOŠ SAM BIO I BLAG PREMA NJOJ!“ Ognjen Amidžić odgovorio Selmi Bajrami na dramu koju je napravila u njegovoj emisiji!

od strane | okt 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Selma Bajrami je otvoreno negodovala zbog načina na koji je voditelj Ognjen Amidžić razgovarao sa njenim kolegom Erom Ojdanićem, te se sada oglasio i on sam i ispričao svoj ugao gledanja na celu ovu situaciju.

Ognjen Amidžić (Foto: Ringier/Dejan Briza) • Dejan Briza / Ringier

– Znamo se godinama i emisija funkcioniše tako kako funkcioniše i ja se uvek trudim da sve bude zabava i široko i otvoreno. Selma je pokušala u nekom trenutku nešto, ja sam, veruj mi, bio blag, ali vrlo korektan, a i činjenica je da sam objasnio neke stvari, koje ne bi trebalo da se dovode u pitanje – istakao je Ognjen za Scandal.

Selma Bajrami (Foto: Screenshot TV Pink)

– I sama je shvatila i izvinila mi se, vidim da je danas neke objave stavljala, da se to nije odnosilo na mene, tako da okej. Mislim da je i sama razumela, tako da to što se desilo, mislim da je potpuno nešto drugo u pitanju, a ne ono što je ona pokušala da spakuje. Jer, prvo nijednog trenutka ništa njoj nije bilo upućeno, emisija je živa i nekad u ovom smeru, nekad ode u onom smeru, ali konkretno, to je zabava koja se tiče najrazličitijih sfera života. Konkretno njoj ništa nije bilo upućeno, bukvalno ništa – dodao je Amidžić.

Era Ojdanić (Foto: Ringier/Uroš Arsić)

Podsećanja radi, Bajramijevoj je zasmetao razgovor o Ojdanićevom ljubavnom životu.

Selma: „Jako važna informacija sa koliko je spavao.“

Ognjen Amidžić (Foto: Screenshot TV Pink)

Ognjen: „Da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa sa koliko je žena spavao?“

Selma: „Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija.“

Ognjen Amidžić se, sa druge strane, nedavno u emisiji „zakačio“ i sa denserom Đoletom Đoganijem, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „PRIČAO SAM DA TI NIJE NEKA EMISIJA!“ Haos u studiju zbog Đoleta Đoganija i Ognjena Amidžića: „DRUGE ZOVEŠ 15 PUTA, NAS NIJEDNOM!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs