Još jednom da izgovori „DA!“ Filip Car odlučio da ZAPROSI Aleksandru onako kako dolikuje, a mala ćerkica samo što nije

od strane | apr 4, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandra Nikolić i Filip Car uskoro će postati roditelji, a bivša rijaliti pobednica porodiće se u Beogradu.

Filip Car i Aleksandra Nikolić • Jovan Ilić / Ringier

Iako je sve delovalo idilično, Filip i Aleksandra pre nekoliko meseci su raskinuli veridbu, a kako saznajemo, Car planira da ponovo zaprosi Nikolićevu.

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Aleksandra i Filip su na korak do pomirenja. Iako je jako povređena zbog njegovog ponašanja prema njoj, Aleks stvarno vidi da se Filip promenio, čuju se svaki dan i upućen je u sve vezano za njihovu ćerkicu – rekao nam je izvor na početku razgovora i otkrio da Filip namerava da ponovo zaprosi Aleksandru.

– Filipu je mnogo žao što Aleksandra nije kod njega u Hrvatskoj. Želeo je da se ona tamo porodi i da žive kao porodica na okupu. Sada je spreman na sve kako bi ispravio odnos sa njom i bio prisutan u životu njihove ćerke. On će najpre doći u Beograd kada se Aleks bude porodila i planira da ostane neko vreme uz nju kako bi joj pružio svu pomoć i podršku oko bebe. Takođe, namera mu je da je ponovo zaprosi nakon što ona izađe iz porodilišta – rekao nam je sagovornik, i otkrio detalje.

Filip Car i Aleksandra YouTube/Zadruga Official

– Pripremiće joj romantično iznenađenje, a ukoliko sve bude po planu i Aleksandra prista da se uda za njega, on namerava da oni i njihova beba žive zajedno. Najviše bi voleo da to bude kod njega, u Hrvatskoj. Sa svadbom ne žuri, najbitnije mu je da beba bude zdrava, pa će se verovatno venčati kada bude i krštenje deteta naredne godine – zaključio je izvor za „Blic“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs