JEZIVE PRETNJE nekada poštene Crnogorke

od strane | apr 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Pevačica Zorica Marković, kojoj je nedavno pozlilo kada joj se Andela Duričić unosila u facu i skidala naočare, ponovo je od nje doživela divljački napad.

Anđela Đuričić • youtube

Naime, bivša partnerka Zvezdana Slavnića, posle raskida s njim, reklo bi se, načisto je odlepila, pa je i u emisiji ,,.Pretres nedelje imala okršaj s najboljom drugaricom Ane Ćurčić, kojoj je preotela muža, te je, nakon što se izvinila pevačici što joj je pretila da će je ,,gaziti dok ne umre“ i govorila joj da će je ,,brzo sahraniti jer ima tri bajpasa“ ponovo šokirala javnost svojim prostačkim ponašanjem.

Anđela Đuričić

Čak je i Anđelin najbolji prijatelj Lepi Mića bio zgrožen njenim ponašanjem, te istakao da sumnja da je u nju ušao đavo. Zorica je tokom emisije pokušala razumno da komentariše ispade sada već bivše Zvezdanove ljubavnice, ali je zbog njenih postupaka zaključila da Đuričićka treba da se leči.

Zorica Marković

– Neka ode pod Ostrog ili u neku ustanovu! Rekla mi je: Gaziću te dok ne umreš, imaš tri bajpasa, brzo ću te sahraniti!“ Ja se ne bojim nikoga, ali je pretnja ono što je ona rekla, a to je da će da mi sedne na kičmu dok ne umrem s tri bajpasa. Nikada je nisam nazvala lošim imenom, osim ovoga što sam rekla. Kada je krenula s brutalnim uvreda- ma na račun mojih sinova, ja sam rekla: ,,Je*aće te, mada čisto sumnjam jer je Ilija oženjen... – prisećala se Zorica strahotnih situacija s Anđelom.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs