„JESTE LI OBRISALI INSTAGRAM I TIKTOK?!“ Dejan Dragojević ustao protiv UKIDANJA RIJALITIJA!

od strane | maj 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kako su iz dana u dan stranice crne hronike prepune izveštaja o masovnim ubistvima i činovima maloletničkog nasilja u Srbiji, pojedini su ukazali da je to loš uticaj rijaliti šou-programa, te se tim povodom oglasio jutjuber Dejan Dragojević.

Dejan Dragojević (Foto: Instagram/dejan_dragojevic_official_) • dejan_dragojevic_official_ / Instagram

Podsećanja radi, Dejan se proslavio učešćem u TV formatu „Parovi“, da bi kasnije sreću okušao i u „Zadruzi“, gde je odneo pobedu u petoj sezoni.

Dejan Dragojević (Foto: Ringier)

– Rijaliti je razonoda. Tviter je sejač mržnje. Ništa gore od školovanog a neostvarenog… To je kao dobar fudbaler, a sedi u kafani – poručio je Dragojević putem Instagrama.

Dejan Dragojević (Foto: Instagram/dejan_dragojevic_official_)

Ako vam smeta rijaliti, Prase (prim.aut. jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase), Kristijan (prim.aut. Golubović, nekadašnji robijaš i višestruki učesnik rijaliti šou-programa), Maraš (prim.aut. fiktivni lik iz serija i filmova „Južni vetar“ koji tumači glumac Miloš Biković), je l’ to znači da zatvarate sve bioskope i pravite skupove? – zapitao se jutjuber.

Dejan Dragojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Ukidate kladionice, kafiće, cigare, Netfliks? Nisam video da je neko bacio TV, telefon… Je l’ ste obrisali TikTok i Instagram? Šta gledate na Jutjubu – kanal za decu ili blenete u golotinju u spotu? Prestali ste da budete krimi, znači ne tipuješ konobaricu – dodao je Dejan.

Dejan Dragojević (Foto: Instagram/dejan_dragojevic_official_)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs