„Jesi li bio džentlmen kad si pustio eksplicitni snimak?!“ Anelina sestra udarila na Asmina Durdžića

od strane | mar 4, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je Asmin Durdžić, bivši partner zadrugarke Aneli Ahmić, u poslednjem intervjuu progovorio o nekadašnjoj partnerki, oglasila se njena sestra Sita Ahmić.

Sita Ahmić (Foto: Instagram) • Instagram

– Ne znam da li je ovo ista osoba koja je do pre dva-tri dana pisala užasne bljuvotine na račun majke svoga deteta i tog deteta. Da li je taj džentlmen, to ta ista osoba koja je javno pustila svoj porno uradak u javnost i pritom rekla da je na njemu tetka njegovog deteta? – zapitala se Sita za „Pink.rs“.

– Zgrožena sam pokušajem njegove manipulacije, to je to kad upadneš sam u svoju klopku, koju si sam sebi postavio, pa ne znaš više kako da se izvučeš, ovo je kad istina ispliva na videlo – zaključila je Ahmićeva.

Asmin Durdžić (Foto: Privatna arhiva)

Podsetimo, Asmin Durdžić se oglasio nakon što ga je bivša partnerka Aneli Ahmić optužila da je imao aferu sa advokatom.

– Advokat o kojem dotična priča je suvlasnik mog Holdinga 25-%. Ona to dobro zna i treba da je bude sram jer mene kao oca svog deteta etiketira kao biseksualca i iznosi našu najdublju intimu. Ja je neću ponižavati i vređati jer nemam razloga za to, niti me izrečene nebuloze dotiču – istakao je Asmin za „PulsOnline.rs“.

Sita i Aneli Ahmić (Foto: Screenshot VIP Kviz (ne)znanja)

– Ostaću gospodin i reći činjenicu, uživao sam u velikoj ljubavi sa najpoželjnijom ženom na našim prostorima i to dovoljno govori o mojoj muškosti i ukusu za žene, kao i o tome da sam isključivo naklonjen lepim i zgodnim damama. Sve ostalo su gluposti i nebuloze. Kada su svi argumenti protiv mene potrošeni udara se najniže – dodao je Durdžić.

– To je sve što imam da poručim u vezi sa izjavama majke svog deteta koju ne želim da ponižavam i vređam samo iz tog razloga – zaključio je Asmin.

Asmin Durdžić se, sa druge strane, pomirio sa starletom Stanijom Dobrojević, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Pomirili se Stanija i Asmin: „Bilo joj je drago kada me je videla iznenada u Majamiju!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs