Jeromonah Arsenije Jovanović BEZ CENZURE o Aleksandri Prijović: „Kako to može da bude pristojno?“

od strane | feb 17, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Jeromonah Arsenije Jovanović govorio je o velikom uspehu Aleksandre Prijović koji je postigla.

Aleksandra Prijović • Milan Ilić / Ringier

Naime, Prijovićeva već neko vreme obara sve rekorde kada je posećenost na njenim koncertima u pitanju, a sada je i jeromonah Arsenije Jovanović, takođe dao svoje mišljenje o najpopularnijoj pevačici na našim prostorima.

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Sada se napravila neka kombinacija gradskih narodnjaka. Tu je glavni predstavnik Ceca i njena učenica i njen klon Aleksandra Prijović.

– Potpuno izostaje bilo kakav bunt, bilo kakav socijalna kritika. Samo telo. Znači sada se turbofolk i zabavna muzika sublimiraju u jedan pravac i to je taj novi pravac. Taj pravac nije seoski, on je seljački. Znači kada je neko seljačina, to ne znači da je sa sela. Seljačina može da bude i profesor univerziteta. Ti na selu imaš takvu gospodu da se zaprepastiš. Ta seljačka novokomponovana muzika je nažalost prepravila čitavu Jugu i šire. Svi luduju za njom.

– Kažu Aleksandra napunila pet arena u Zagrebu. To Oliver Dragojević da ustane iz mrtvih ne bi uspeo. Meni su nju pohvalili kao je ona jako pristojna. Ja sam poželeo da vidim tu pristojnost. Pomislio sam da možda mi Srbi imamo neki pozitivan uticaj na braću Hrvate. Jaoj, kada sam ja to video. Pristojna, a u nekom tesnom, kožnom kostimu gde se svaki nabor njenog zgodnog, mladog ženskog tela vidi. Ona izgleda kao nešto iz naučno fantastičnih filmova. Kako to može da bude pristojno? – rekao je monah Arsenije Jovanović.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs