Jelena Radanović legla preko Slobe nasred teretane: Prizor izazvao lavinu komentara!

od strane | mar 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Folker Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene.

Jelena i Sloba Radanović (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Nakon trećeg porođaja, Radanovićka se ponovo vratila u teretanu, a društvo joj pravi njen suprug. Sada se na Instagramu pojavio snimak poznatog para koji je oduševio sve.

Naime, na pomenutom klipu se vidi kako Sloba radi sklekove dok mu lepša polovina leži na leđima. Radanović je uradio nekoliko sklekova bez pauze i na taj način pokazao da je u odličnoj formi.

Jelena i Sloba Radanović (Foto: Instagram)

Dok je se njen muž „mučio“, Radanovićka nije skidala osmeh sa lica, te nema sumnje da je ponosna na njegovu formu.

Podsećanja radi, pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena napravili su nedavno veliko svadbeno veselje i prvi rođendan njihovom sinu Damjanu u jednom prestoničkom restoranu. Oni su se pre dve godine zakleli na večnu ljubav pred Bogom, a potom obavilii građansko venčanje, međutim, rešili su da to proslave sa brojnim zvanicama.

Jelena i Sloba Radanović (Foto: Instagram)

Sloba nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

Naime, prema dobro obaveštenom izvoru, Radanovićka je bila ta koja se pitala za sve, a Sloba je, poput dobrog i pažljivog muža, ispunio svaku supruginu želju, a prenela je „Republika“.

Jelena Radanović je nedavno dala intervju koji je dirnuo mnoge, a više detalja pogledajte u odvojenom tekstu: “Nisam je podnosila, a sad se GRDNO KAJEM zbog toga“ Narod naglo menja mišljenje o Jeleni Radanović, jedan intervju PROMENIO kako je doživljavaju

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs