„JEFTINA REKLAMA ZA LOŠE MALTERISANJE!“ Žana Omnia udarila na Staniju i Asmina: „TO SU PRIČE IZ VRTIĆA!“

od strane | okt 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Žana Omnia stala je na ratnu nogu sa Asminom Durdžićem, bivšim verenikom starlete Stanije Dobrojević.

Žana Omnia (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Sve mi ovo od strane bivšeg Anelinog muža i cele ove situacije koja se odigrava napolju izgleda kao jedan veliki jeftini medijski vašar, ko je koliko cigli zalepio na ploču od kuće ili nekog objekta… Deluje mi kao loša reklama za jeftino malterisanje zarad postizanja viših ciljeva – istakla je Žana za Pink.rs.

– Stanija mi ne zvuči ni ubedljivo ni ozbiljno, opet moja tacka gledišta, naravno. Da je tako i da je ta ljubav između njih bila toliko jaka, ona bi i sada stajala iza cele priče koja je plasirana javnosti bez želje da se bilo kome opravda. Stajala bi čvrsto iza svojih reči da nije znala ništa, da je zavolela tog čoveka takvog kakav bas zapravo jeste i zaštitila ga kao osobu sa kojom je planirala porodicu, makar rečima – dodala je Omnia.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Nositi prsten, a pričati kako trenutno nije sa nekim je ravno dečijim pričama iz vrtića. Odrasle zrele osobe znaju da zaljubljenost traje od tri do šest meseci i da su prinčevi i vitezovi na belim konjima likovi iz bajki . Gospodin bivši-sadašnji muž, gospodin nebitni, ima kompleks nebitnosti i želju za medijskom pažnjom, pa na taj način vređajući sve osobe napolju putem društvenih mreža i portala svoj kompleks nebitnosti misli da će pretvoriti u kompleks bitnosti – smatra nekadašnja zadrugarka.

– Gospodin nebitni sa dijagnozom vidi put ka bitnosti, medijskoj reklami za posao kojim se bavi „izrada fasada na nedovršenim objektima i osobama“. Ovo nije Asmin žene ovo je Betnem Mentmen. A ja samo kulturno odgovorila na pitanja novinara i iznela svoje mišljenje, naravno sa moje tačke gledišta, kad ono Alibaba Betnem ovaj Mentnem, eto ga i na mene, izgleda da je moja tačka gledišta za ovog jeftinog molera branitelja žena, koje na taj način misle da su voljenje – napisala je Žana potom na Instagramu.

Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Koga ćeš ti vrećo gov… da odbraniš i za šta se ti zalažeš? Majku deteta nisi odbranio da je najgora na svetu, a ne nekog drugog, jadne su te žene koje oko tebe ne osećaju smrad tih gov… koji širiš, pa posle kada poprime tvoj miris, džaba tuširanje, kupanje i pranje. Asmin Betmen Metnem, Alijasmetnem… – nastavila je Omnia.

– Ja protiv ove žene nemam ništa, ali pošto je pustila ovu ženturaču od svog muškarca da piše na temu mene, moram da ga razuverim i objasnim pravo i činjenično stanje istine…Našao majmun stari ogledalo neko, pa video sebe i ozbiljno rekao aj kako si ružan, aj kako si dlakav, baš ti Bože hvala što ja nisam takav – dodala je nekadašnja zadrugarka.

Žana Omnia (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ja lepo kažem majmuni se rađaju, Asmine Betmene, Žana pre i posle 20 godina i njena tačka viđenja. Alibaba Betmen, ups ovaj kaže da se sada zove metnem, koga ovaj mungos brani. Popljuvao ženu koja mu je rodila dete, popljuvao celu njenu familiju, pljuje sebe reklamama za jeftinu fasadu, a sledeći je na redu je zna se ko…. – nije se zaustavljala Žana.

– Sto kilograma čistih gov… i 50 kg čistog estrogena. Ovaj koga odbrani valjaće se u kilaži gov… od koje se sastoji…Ne vuci ženu za svoj izmet. Glasajte za prvu orangutanku – zaključila je Omnia.

Šta je Žana Omnia, sa druge strane, ispričala o rijaliti veteranu Ivanu Marinkoviću pogledajte u odvojenom tekstu: „DA LI JE SAMO ISKORISTIO SINA ŽELJKA?!“ U emisiji Narod pita se povela reč o Ivanu Marinkoviću: „KO ZNA ŠTA JE BILO POSLE…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs