JEDVA SE POMERA! Janjuš JECA od bolova, ni gips mu ne POMAŽE (VIDEO)

od strane | apr 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Tokom jučerašnjeg dana, desila neviđena svađa na relaciji Filip Car – Marko Janjušević Janjuš, koja je bila prilično tenzična, budući da je Janjuš zadobio teže povrede, ali je i Divna DNK uspela da izvuče debli kraj ni kriva ni dužna, kada je na nju zadrugar pao.

zadruga hitna pomoc • youtube

U tim momentima su se svi zabrinuli za zdravstveno stanje pomenutih zadrugara, jer se i sam Janjuš srušio nasred sobe i tu nepomično ležao izvesno vreme.

Marko Janjušević

Sinoć se tokom emitovanja emisije Pitanja gledalaca Marko pojavio na vratima Bele kuće, nakon što mu je ukazana lekarska pomoć.

Zadrugar je imao gips na desnoj ruci, jer je došlo do preloma kostiju, ali i povrede lakta. Bio je u mukama i jedva je ležao koliko je trpeo bolove. Produkcija je naravno zbrinula zadrugara i pružila mu svu potrebnu pomoć, ali ipak je neophodno da vreme učini svoje, kako bi njegove rane zacelile.

Marko Janjušević

Kakav će odnos Janjuša i Cara biti nakon što je, vrag odnevši šalu, došlo do ovakvih posledica, ostaje nam da ispratimo. Za sada su jedan drugom poručili da ne nameravaju da nastave komunikaciju, te da stavljaju tačku na njihovo dosadašnje prijateljstvo.

Detaljnije u videu:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs