„JE L’ TE NIJE SRAMOTA TAKO DA STANEŠ ISPRED SVETINJE?!“ Anđela Đuričić posetila manastir Ostrog, pratioci nemaju milosti!

od strane | jul 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka i voditeljka Anđela Đuričić iskoristila je slobodno vreme da poseti manastir Ostrog.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot

Anđela je na ovom mestu napravila i par fotografija koje je podelila na društvenim mrežama uz poruku „Slava mu i milost“.

Ipak, negativni komentari je nisu zaobišli ni ovom prilikom, te se njen Instagram nalog naprosto usijao od podeljenih reakcija.

Anđela Đuričić (Foto: Instagram/andjelaadjuricicc)

– Nažalost ova devojka svesno provocira objavama, eksponiranjem, navalentna, bezobrazna, drska, puna sebe i tako dalje.. Posle svega što je svetu javnosti pokazala ona umesto da se negde primiri javno se skloni od objava, provokacija, pametovanja itd.. Njoj je potrebna pomoc medicine, Boga, prirode… Da bi se očistila od same sebe, svoje naravi, odvratnosti, karaktera, bezobrazluka, potpuno nesvesna svega… Ona kao da je trostruka ličnost sa teškim poremećajem i svesti o sebi svojim postupcima i realnosti… Nažalost… Toliko posle svega željna je da se sto vise javno eksponira… Kako je nije sramota slikati se ispred Ovakve Svetinje???? Nema ona nista sveto u sebi, pukla prsla skroz… Nažalost… Baš tužno i žalosno – napisala je jedna devojka koja je prati, pri čemu su ostali odgovorili da „svako ima pravo da se pokaje“ i da „u ovom prizoru nema ničeg provokativog“.

Anđela Đuričić (Foto: Instagram/andjelaadjuricicc)

– Ljudi koji mi napišu kao: „Je li moguće da si kardigan obukla i da nosiš torbicu ispred manastira“, da li ste retardirani? Ne vidim bilo šta nepristojno na slici. Mislim da bi bilo bolje da ne komentarišete ako nemate šta pametno da napišete – odgovorila je Đuričićeva.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot YouTube/AndjelaDjuricicShow)

Anđela Đuričić se, sa druge strane, našla i na meti teorija zavera, a više detalja o tome možete pročitati u odvojenom tekstu: „ZAGRLJENI I NASMEJANI, PA NISMO MI SISALI VESLA!“ Fotografija Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića zapalila društvene mreže!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs