„JAVILE SU MI SE SA TUŽNOM PRIČOM…“ Vlasnik azila u kom je pas Beki otkrio kako je tekla njegova komunikacija sa fitnes bliznakinjama!

od strane | okt 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što su Julija i Natalija Đukić, tiktokerke poznatije kao „fitnes bliznakinje“, dospele u središte interesovanja javnosti zbog odluke da ostave psa o kom su vodile računa u azil, oglasio se i Nikola Stojković, vlasnik azila „Animal rescue Nikola“.

Julija i Natalija Đukić Fitnes bliznakinje (Foto: TikTok/fitness.bliznakinje) • TikTok, fitness.bliznakinje / screenshot

– Pa kontaktirale su me dve devojke iz Beograda, svi već znaju za tu priču, Fitnes bliznakinje. One su ovog psa pronašle na ulici, tako su meni ispričale, brinule su o njemu neko vreme, vakcinisale su ga, čipovale, očistile od parazita i onda su shvatile da ne mogu više da brinu o njemu – ispričao je Nikola za „Blic TV“.

– Kontaktirale su me sa tom tužnom pričom i ja sam pristao da pas dovedu kod mene. On je bio u stanu, navikao je da spava u krevetu i malo je sad nezgodno. Kod mene su svi psi napolju, imaju oni kućice i svoj prostor gde mogu da se sklone od hladnoće, imaju da kažem lepe uslove, ja smatram da su ti uslovi dobri i još radim na tome da se pre zime poboljšaju, ali eto želim i da kažem da sigurno mu neće biti lako da se iz stana privikne na život napolju – dodao je Stojković.

Julija i Natalija Đukić Fitnes bliznakinje i Irina Vukotić (Foto: Screenshot TV Prva)

– Beki se polako uklapa u novo društvo i biće mi drago ako uspemo da mu pronađemo neki dom gde će on moći da bude jedini ljubimac ili da ih nema toliko jer opet smatram da svaki pas kao i svi ostali naravno treba da završe u nekom domu gde će imati samo svog čoveka zapravo – smatra vlasnik azila.

– Pa eto, sad zapravo ja nisam ni siguran da li je pas žrtva neodgovornog vlasnika. Ne volim stvarno nikoga da osuđujem i ne bih da osuđujem, ja znam za tu priču, da su ga one uzele sa ulice. Sad, da li su htele da ga zadrže ili nisu, ne bih da zalazim u to. Ja sam ga primio, on je sada tu kod mene i nadam se da, pošto se već digla ova bura, da ćemo uspeti, bar zbog toga da mu pronađemo i neki dobar dom – zaključio je Nikola.

Kako je, sa druge strane, voditeljka Irina Vukotić isprozivala „fitnes bliznakinje“ pogledajte u odvojenom tekstu: „KOLIKO SAM VAM DUŽNA ZA OVO GOSTOVANJE?“ Irina Vukotić u Jutarnjem programu isprovocirala fitnes bliznakinje: „PONOVO POKUŠAVATE DA NAM NAMETNETE PRIČU!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs