„Janjuš Urošu radi što je nekad meni…“ Zoran Šumadinac stao u odbranu Stanića

od strane | jan 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Zoran Šumadinac Zoki prokomentarisao je odnos Marka Janjuševića Janjuša i Uroša Stanića, učesnika rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.

Marko Janjušević Janjuš, Uroš Stanić i Zoran Šumadinac Zoki (Foto: Screenshot TV Pink/TV Red) • Tv Pink, RED TV / screenshot

Zoran je istakao da ga odnos Marka i Uroša podseća na relaciju koju je i on sam imao sa Janjuševićem tokom svog boravka na imanju u Šimanovcima, te da Janjuš koristi Stanićevu slabost kako bi manipulisao njime.

Zoran Šumadinac Zoki (Foto: Screenshot TV Red)

– Nisam na Uroševoj strani, ali sam na strani slabijih. Fali mu očinska figura, koju Janjuš manipuliše. Sa mnom možeš koliko hoćeš, ali ne dokle hoćeš. Janjuš je pokušao da manipuliše sa mnom, a to radi i sa Urošem. Uroš je slep. On je dobar ali se pogubio, gubi se kako vreme prolazi i ulazi u veću ulogu žrtve – istakao je Šumadinac za TV Red, a zatim dodao:

– Njega niko ne ferma ni stručno. Treba neko da uđe da mu skrene pažnju jer se pogubio.

Zoran Šumadinac je, sa druge strane, optužen da je podvodio i tukao bivšu ženu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Zoran Šumadinac OPTUŽEN da je TUKAO I PODVODIO bivšu ženu: Sada je zadrugar konačno priznao celu istinu!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs