“Jadno to dete šta čita sad o majci“ Đedović ponovo spomenuo NEVERSTVO Goce Tržan, umešao se Ivan Marinković (VIDEO)

od strane | mar 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Sinoć u “Eliti“ ponovo je spomenuta Goca Tržan i priča o njenom neverstvu dok je bila u braku sa Ivanom Marinkovićem, o kome su Marko Đedović i njen bivši muž imali izlaganje.

Goca Tržan i Marko Đedović • Ringier

Inače, Tržanova je jednom otkrila da će tužiti Đedovića zbog svih optužbi.

Marko Đedović

– Napolju su se tražili oni prijatelji sa kojima je Goca varala Ivana Marinkovića. Nije sve to isto kada ćerka čita kad je mala, a ne sada kada je već porasla. Ivan je rekao ovde da je to priča koja se zna deset godina unazad, pa je posle demantovao sve. Sad se to ponovo spominje. Ono što ja mogu da znam jeste da je ona podigla to dete i da ga nije eksponirala. Jadno to dete šta čita sad o majci – govorio je Marko Đedović, pa se umešao Ivan Marinković.

Ivan Marinković

– Moram da kažem da mi je čudno da mi Darko postavljaš takva pitanja. Ja samo mogu da kažem da od kako je to isplivalo, ja nigde nju nisam komentarisao. Postavljali su joj pitanja o meni i tražila je da napusti emisiju svaki put kada biste vi novinari spominjali mene. Danas bih svašta imao da kažem o svemu tome. Ona je ta koja mene nekad spominje, ja ćutim i dalje. Mnoge stvari meni svoje na srcu – rekao je Gocin bivši muž.

O čemu su još pričali, pogledajte na snimku ispod.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs