“JA NISAM U DUŠI PRAZAN“ Dejan Dragojević slavi BAJRAM, roditelji i brat David nisu kraj njega, a evo ko se IPAK POJAVIO za stolom (video)

od strane | apr 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dejan Dragojević je na svom Jutjub kanalu objavio snimak u kom je zagolicao maštu da li će Bajram proslaviti sam.

Dejan Dragojević • youtube

Iako njegovih roditelja i brata Davida Dragojevića nije bilo u kadru tokom snimanja, Dejan je priznao da se on u duši ne oseća sam i da mu nije bitno da li je neko sa njim za stolom dok obeležava današnji praznik.

Dejan Dragojević

– Sam sam u kući. Ramazan se završio. Po pravilu ne bi trebalo ni da se sluša muzika ni sada. Nisam trenirao tokom Ramazana. Osećam da je sve ovo dobar znak što sam uradio. Sve nekako dođe na svoje. Drago mi je i vidim da će biti sve u redu… – govorio je Dragojević pa je pokazao šta su mu sve “braća“ iz Novog Pazara poslala za ručak.

Dejan Dragojević

– Sad trenutno ručam sam, baba će doći posle. Nije bitno da li ste u kući sami i da je prazan sto, bitno je da ja nisam u duši prazan. Napunio sam se tokom cele godine, sav osećaj mi mnogo znači. Nikad niste sami, znate ko je uvek uz vas. Nemojte da kukate, glavu gore i samo jako. Ceo Ramazan sam samom sebi pravio da jedem, imao sam jedan cilj – govorio je Dejan, a onda se pojavila baba Rozalija koja je pohvalila njegovo kulinarsko umeće:

Dejan Dragojević

– Hrana je super. Ja ću oprati sudove, ti se odmori – govorila je zadovoljno baka, a na kraju klipa Dejan je završio snimanje uz baklavu, piše Puls.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs