„JA BIH DA SE OBRATIM NENADU…“ Nakon Tarinog uključenja UŽIVO, reper Ša nikad šokiraniji (video)

od strane | jul 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

U toku emisije „Narod pita„, voditeljka Ivana Šopić ugostila je repera Nenada Aleksića, poznatijeg kao Ša i Maju Kovačević.

Nenad Aleksić Ša • youtube

Maja i Ša su odgovarali na mnoga vruća pitanja gledalaca.

Usledilo je novo uključenje, javila se gledateljka Tara.

– Ja bih da se obratim Nenadu, puno sreće i želim ti sve najlepše. Zaslužio si, džek si. U sezoni pet nisi nijednog trenutka ispao loš, ispoštovao si sve, a hvala dobio nisi, u šestici si to ispravio. Ja želim da napraviš dobar album – govorila je gledateljka.

Nenad Aleksić Ša

– Ja želim da rokam pun gas, ali je takav splet okolnosti bio da nisam stigao. Prva pesma se zove „Leden“, letnja je i baš je dobra pesma – rekao je Ša.

– Hvala, Ša, sve najbolje. Što se tiče Maje, ja se slažem sa tobom za Takija i Maju. Drži više do sebe, rekla si da imaš dečka, a ja mislim da ne govoriš istinu, ali neka tako ostane za medije. Tebi su oči tužne. Želim da nađeš pravu ljubav – govorila je gledateljka.

– Našla sam je, doveo me je i čeka me. Moj pogled je umoran, putovala sam 1000 kilometara – rekla je Maja.

– Kako niko nije shvatio šta znači cinkariti? – upitala je gledateljka.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– To je nešto najgore i odavati nečije tajne – rekao je Ša.

– Bilo je 1000 stvari gde se pozivalo na tu reč. Zvezdan i Ana su vrlo dobro znali šta znači cinkarenje. Svi su je koristili u pravom smislu i pravili se blesavi. Zvezdan je imao strategiju odličnu gledajući prethodnu „Zadrugu“, tri meseca je bio miran, locirao se, našao slabe karike i onda krenuo u akciju. Njemu nije bio cilj da zadrži vezu sa Anom, nego da uzme ciljeve, sve devojke su bile alat. Anđela je bila jako slaba karika jer je devojka iz male sredine i sama je rekla da nije imala društvo. Devojka nema iskustvo, ona je samo pričala priču koja treba da se čuje i priču iz male sredine koja se ceni – dodala je gledateljka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs