„IZBUŠIO JOJ JE GUME!“ Hitna pomoć stigla u dom Aleksandre Mladenović!

od strane | okt 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Pevačica Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka Stefana Čečar. za uznemiravanje i pretnje.

Aleksandra Mladenović (Foto: Screenshot Clip.rs) • Clip.rs / screenshot

Stefan je nakon njene prijave dobio zabranu prilaska, koju je odmah prekršio jer se našao ispred pevačicinog stana nakon upozorenja, zbog čega ga je policija privela, pa je pušten posle nekoliko sati.

Nakon izlaska na slobodu, Stefan se redovno oglašavao na Instagramu, gde je između ostalog objavio i da mu je zabranje ulazak u Srbiju, a na tome se zahvalio Aleksandri.

Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier/Jovan Ilić)

Aleksandra je u velikom strahu od Stefana, a kako sada komšije pričaju, veoma teško je podnela sve, te su prijatelji i porodica sve vreme uz nju. Kako se navodi, Mladenovićeva je preplakala dan, a davali su joj i lekove za smirenje.

Ipak, da situacija uopšte nije bezazlena, svedoči i činjenica da je zbog teškog psihičkog stanja u kom se Mladenovićeva trenutno nalazi, morala da reaguje i ekipa Hitne pomoći.

Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier/Ana Sabotinovski)

– Aleksandra je baš loše. Kad je popusti dejstvo lekova za smirenje, samo plače. Tu joj je i mama, kuma Vanja, nekoliko prijatelja, ali ona je neutešna zbog svega. Oni su pokušali da je smire, ali bezuspešno. Kako im se poverila, jako se plaši Stefanove osvete i svega što je spreman da uradi. Ona se uverila da je on spreman na sve zarad malo medijske pažnje, pa misli da će on sad početi javno da objavljuje njihove intimne prepiske, slike i video snimke. Zbog toga je van sebe – priča Aleksandrina poznanica za Kurir, pa otkriva nove detalje drame, koja se desila u ponedeljak:

– U trenucima ludila, kad je dolazio ispred zgrade i lupao joj na vrata, a ona nije htela da ga pusti u stan, Stefan joj je izbušio i gumu na automobilu koji je bio parkiran ispred. Mislio je da će je tako sprečiti da negde ne ode i pobegne od njega. Zato je i zvala policiju. Jadna Aleksandra. Dolazila je i ekipa Hitne pomoći u stan, zadržali su se nekih 15-20 minuta. Pozlilo joj je od tolikog stresa. Nadam se da će se oporaviti od svega ovog – rekla je Aleksandrina komšinica.

Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Inače, Mladenovićeva je otkrila i da se srela sa Stefanom, kao i to da joj je svirao iz automobila.

– Sad sam ga srela u policijskoj stanici. Nismo imali kontakt, on je kolima išao i svirao mi. Užasno se osećam, idem da odmaram. O zabrani prilaska nisam raspoložena da razgovaram, posebno što znam da je još uvek tu. Ne osećam se bezbednije sa tim papirom, ali se nadam da će uskoro da napusti Srbiju. Želim da se završi ova tema i da se posvetim karijeri. Svaki minut mi stižu poruke gde je i sa kim je sve bio i to paralelno sa mnom. Oko 50 devojaka mi se javilo. Mislim da je on stvarno za lečenje – rekla je Aleksandra.

Aleksandra Mladenović je, sa druge strane, bila tema nekadašnje zadrugarke koja tvrdi da se i ona, takođe, dopisivala sa Stefanom Čečarom, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Bivša ZADRUGARKA tvrdi: „I MENI JE PISAO DEČKO Aleksandre Mladenović!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs