Ivica Dačić spomenuo Danijelu Dimitrovsku Ognjenu Amidžiću: „Gostovao sam ti kod bivše!“

od strane | maj 28, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Večeras u emisiji kod Ognjena Amidžića došli su, između ostalih, političari Milica Đurđević Stamenkovski i Ivica Dačić.

Ivica Dačić i Ognjen Amidžić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Na samom početku, Amidžić je pozdravio goste, a tom prilikom je istakao da Milica kod njega u emisiji nije bila skoro deset godina.

– Milice, koliko se nismo videli? Skoro deceniju celu, bogami ti si baš napredovala, ali i ja – rekao je Amidžić, a u konverzaciju se umešao i Ivica Dačić.

Ognjen Amidžić (Foto: Screenshot TV Pink)

– I ti si napredovao, imaš novu ženu, gostovao sam kod tvoje bivše žene, spomenuo sam da gostujem kod tebe, pozitivno je reagovala – rekao je Dačić.

– Tako je – nadovezao se voditelj „Amidži šoua“.

Ivica Dačić (Foto: Screenshot TV Pink)

Poznati voditelj Ognjen Amidžić (48) i njegova žena Mina Naumović Amidžić (31) pre nešto više od mesec i po dana dobili su sina Peruna.

Podsećanja radi, Ognjen je nakon razvoda od manekenke i voditeljke „Blic“ TV Danijele Dimitrovske, sa kojom ima sina, uplovio je u vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom.

Naumovićeva se često nalazila na meti kritika, a mnogi su je optužili da je preterala sa estetskim korekcijama.

– Verovali ili ne, 100 % prirodna. Ni 1% gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu – rekao je jednom prilikom Amidžić, a kako su ga neki pitali da li je uvećavala usta, on je odgovorio:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100%.

Ivica Dačić je, sa druge strane, nedavno iznenadio mnoge zbog načina na koji je gledao voditeljku Jovanu Jeremić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Svi se pitaju ZAŠTO Ivica Dačić ovako posmatra Jovanu Jeremić

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs