„Ivan Marinković neće pobediti u Eliti!“ Anđela Đuričić zna nešto što drugi ne znaju

od strane | apr 21, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Anđela Đuričić otkrila je detalje pomirenja sa produkcijom televizije „Pink“, ali i otkrila da ne ulazi u „Zadrugu 8“ i da je intervju pred našim kamerama poslednji jer se povlači iz medija.

Anđela Đuričić i Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Hype/TV Pink) • Hype TV, Tv Pink / screenshot

Nismo propustili priliku da sa njom prokomentarišemo aktuelna dešavanja u rijalitiju “Zadruga 7 Elita“.

Na samom početku, Đuričićeva je izdvojila Ivana Marinkovića kao osobu koju vidi kao pobednika:

– Neko koga ja lično gotivim jeste Ivan Marinković. Ipak, samo ljubavne veze dobiju glasačko telo, tako da ne verujem da će biti pobednik.

Đuričićeva je prokomentarisala i porodičnu tragediju Marka Janjuševića Janjuša gde se sa njim poistovetila, imajući u vidu da je prošla slično.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Blic)

– Jako mi je bezobrazno da se to komentariše što se on vratio u Elitu. Neko ko ne zna kako je to kad se doživi, ne treba da se javlja. Evo ja sam doživela sličnu stvar. Nekom je mehanizam da sa društvom izađe na kafu posle neke tragedije, neko se zatvori u kući i ne izlazi. On još nije svestan šta se dogodilo, tek kada napusti rijaliti biće kako stoje stvari. Kad se to dogodilo, pustila sam mu poruku, to su teške stvari – komentarisala je nekadašnja zadrugarka.

Odnos zadrugara Nenada Aleksića Ša sa Mionom Jovanović i ulazak njenog bivšeg dečka Stanislava Korfaka je takođe bila tema našeg razgovora.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Blic)

– Svašta je on doživeo za ovih par godina. Razveo se, sad je sa Mionom i verovatno sa njim neće završiti. To sve utiče na njenu psihu. Previše je ljubomoran i Miona se hladi, pečat na sve to jeste ulazak Stanislava. Vidi se da očima ne može da ga gleda, nema ljubavi sa njene strane. Ona nije njega zaboravila, nju radi sujeta što on više ne želi sa njom ništa, plus sve to sa Majom. Ogradio se od nje, postao je Stanislav, a ne Mionin bivši dečko.

U video klipu koji se nalazi u okviru ovog teksta saznajte, pored ostalog, šta je Đuričićeva pričala o Jovani Tomić Matoroj i Aniti Stanojlović.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Blic)

Šta je, sa druge strane, Anđela Đuričić ispričala o nekadašnjem partneru Zvezdanu Slavniću pogledajte u odvojenom tekstu: Anđela Đuričić „LOMI GLAVU“ zbog sramnog odnosa sa Slavnićem, ukaljala ime bez povratka?

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs