Ivan Bosiljčić se priključio Nikoli Rokviću na hodočašću: „Blagosloveni smo što imamo Jelenu i Bojanu!“

od strane | maj 20, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevač Nikola Rokvić pošao je „putem dobrote“ do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, a na tom putu skuplja pare, koje će usmeriti za pomoć.

Ivan Bosiljčić i Nikola Rokvić (Foto: Instagram) • Instagram

Rokvić pešači i trči već 29 dana, a sada mu je u znak podrške došao glumac Ivan Bosiljčić, a oni su danas javno podelili zanimljiv razgovor koji su imali o Bogu i svojim suprugama.

– Da živite jedno za drugo, da živiš za drugog, a ne za sebe, mislim da je taj izbor koliko je do nas. Kada sam se video sa Bojanom, u mnogim stvarima sam video da mi to ne biramo nekako, nego nas je Gospod samo spojio i da mi nismo mogli u mnogim svarima da nešto odlučujemo hvala Bogu, tako da nas je Bog spojio, pa čak i na pustom ostrvu. Mislim da je taj izbor bračnog partnera i razumevanje jedan od najbitnijih stvari koje čovek ima, jer ti svetom tajnom venčanja postaješ jedna duša, jedno telo sa svojom suprugom. Blagosloveni smo što ti imaš Jelenu, a ja Bojanu – rekao je Rokvić, a onda se Ivan nadovezao:

Ivan Bosiljčić i Nikola Rokvić (Foto: Instagram)

– Dragoceno je prepoznati da Gospod spaja, ostavljam nam u zadatak, ko smo mi da tako nešto lako razrušimo, nešto što je Bog spojio.

– Tako je – dodao je Rokvić.

Ivan Bosiljčić i Nikola Rokvić (Foto: Instagram)

– Apropo lakih rastava, krajnji slučaj uvek postoji, ali jednostvano živimo u vreme epidemije kada se to podrazumeva, neću da se nešto žrtvujem, da napredujem, ubi nas taj komfor – rekao je glumac.

Inače, Rokvić se javno zahvalio Jeleni Đoković na uplaćenoj donaciji, kao i Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću koji su, takođe, podržali njegovu misiju.

– Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečju radost i prikupljamo novac za dečju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio – rekao je Rokvić.

Nikola Rokvić se, sa druge strane, našao na meti kritike pevača Željka Samardžića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Nije samo Vera Matović! Još jedan pevač očitao bukvicu Nikoli Rokviću: „Finom i kulturnom mladiću to ne treba…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs