„Ispsovao me je i krenuo ka meni!“ Marko Marković je ispričao detalje napada u klubu

od strane | apr 8, 2024 | Zabava | 0 Komentara

U medijima se pojavila informacija kako je bivši zadrugar Marko Marković napadnut dok se vraćao iz noćnog provoda.

Marko Marković (Foto: Instagram) • Instagram

Marković se sada oglasio za medije i ispričao šta se dogodilo. Naime, nepoznati momak je prvo dobacivao bivšem zadrugaru, a onda je krenuo ka njemu, ali je Marković uspeo da odreaguje.

– Nisam hteo o tome da pričam, ali kada se već saznalo… Vraćao sam se iz noćnog kluba gde sam bio na žurki i tada je neki dečko, zaista ne znam ko je, počeo da dobacuje i da me provocira. Prozivke sam u prvi mah „progutao“, ali je počeo da preteruje i da psuje – priča Marković, pa nastavlja:

Marko Marković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nakon toga, on je krenuo ka meni, sreća pa sam video da ide ka meni, da mogu da odreagujem. On mi je prišao i ponovo me je uvredio, a onda je samo odjednom počeo da se izvinjava uz objašnjenje da me je pomešao s nekim. Eto vidite, sve se na kraju i lepo završilo – poručio je nekadašnji zadrugar za „Pink.rs“.

Marko Marković je, sa druge strane, nedavno imao veliki razlog za slavlje, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Slavlje u domu bivšeg zadrugara! Zanosna mlada u VENČANICI zasijala na poseban dan, svi im čestitaju (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs