ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK! Jutjuber Mirko Rašić zauvek OSTAVIO TRAG, verenica i porodica ostala NEUTEŠNA

od strane | maj 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Mirko Rašić (33) koji je pronađen mrtav u Surčinu, sahranjen je danas na Orlovači. Jutjuber je uz trubu i turiranje motora ispraćen na večni počinak.

Mirko Rašić • Teodora Borozan / Ringier

Grobljem se prolamaju melodije „Posmrtnog marša“, „Tiho noći“ i „Ružo Rumena“.

Mirko Rašić

Verenica Mirka Rašića, Marijana, kao i njegova porodica je plakala na sahrani neutešna. Na desetine motorista bilo je na sahrani jutjubera.

Prijatelji, kolege i poznavaoci su se u suzamana poslednji put oprostili od poznatog jutjubera Mirka Rašića.

Mirko Rašić, koji je bio prvi jutjub automehaničar, pričao je da se sa ovim zanatom susreo još u ranoj mladosti zahvaljujući ocu, a zatim aktivno počeo da se bavi sa 16 godina. Imao je svoj servis koji je otvorio sa 27 godina, jer je nakon završenog fakulteta ipak odlučio da se vrati mehanici.

Inače, njegova verenica Marijana oglasila se na svom Instagramu nakon tragične vesti, gde je objavila video sa njihovim zajedničkim fotografijama.

– Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čoveče kod sam upoznala i pored koga sam doživela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspeli da stvorimo na ovaj planeti. Znaj samo da će tvoj lik i delo živeti i dalje, jer kao što si umeo da kažeš, nisi ti za džabe Rašić, živeće tvoja reč zauvek! Nikada ponosnija što sam zauvek ostala zvanično tvoja verenica, a nezvanično najponosnija žena na svetu što sam tvoja! Pali raketu letimo na drugu planetu svete moj! Gledaj me, bićeš ponosan, kako si uvek bio. Najponosniji Rašić (pratiću vatromete i zvezde padalice, ne brini). Do kraja sveta – napisala je verenica Mirka Rašića i nastavila:

Mirko Rašić

– Ne brini svete moj, kad se vidimo opet pravimo planove iz početka. Voli te tvoj Srećko zauvek. Neke fotke koje su čekale mirnije dane života kada bih bez strahova objavili sreću koja je nestvarna. Žao mi je što nisi uspeo da uživaš u istim. Ali nema veze ljubavi, napravićemo nove. Ceo svet si moj. Moja radost i srećko i zauvek će to biti jer znaš sve. Pokazao si nam svima kako je biti divan čovek, otac i partner u životu. Gledaj me, nadam se da te nikada neću razočarati. Toliko lepih uspomena… Nikada, ali nikada neću dozvoliti da ljudi zaborave koliko si čovek bio, nikada. Ja sam zbog tebe svete moj, danas bolji čovek. Možemo da računamo ovo u prvi ples koji nije dočekao septembar. Ali ništa od toga nije važno sad, važno je da si ti pronašao mir – stoji u emotivnoj objavi.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs