Isplivao SNIMAK VRELE AKCIJE: Miona se KUNE da sa Ša nije intimna, sad se prepustila strasti kao da je NE SNIMAJU

od strane | jun 2, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša obeležili su rijaliti svojim turbulentnim odnosom. Miona smatra da je reper nju izdao jer je pred svima priznao da su imali intimne odnose. Ona strahuje kako njena porodica reaguje na ovu informaciju.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša • Instagram

Miona ne može da oprositi Nenadu i trenutno je među njima „zategnuta“ situacija. Ona mu danima nije dozvoljava da je ljubi i grli i svakodnevno se svađaju. Reper joj je poručio da neće ostati sa njom u vezi ukoliko ona nastavi tako da se ponaša. Sinoć su se pomirili, ali još uvek nisu uplovili u mirnu luku.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša (Foto: Screenshot TV Pink)

Ša stalno zamera Mioni što ima potrebu da za crnim stolom brani bivšeg dečka Stanislava Krofaka. Ona je priznala da se kaje što nije obavila razgovor sa Stanislavom kada je ušao u rijaliti i što mu se nije izvinila zbog načina na koji je prekinula njihovu vezu.

Miona je mesecima unazad tvrdila da nije bila intimna sa reperom, a onda je on javno progovorio o njihovim vrelim akcijama.

Sada je na društvenim mrežama isplivao snimak njihove akcije ispod pokrivača.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Na video klipu se vidi kako su Miona i Ša prekriveni preko glave ispod pokrivača, a onda u jednom trenutku Jovanovićeva izviruje.

– Miona i Ša u odabranima. Ima klipova, ne brinite – piše u opisu objave na jednoj fan stranice koja prati dešavanja u rijalitiju.

Podsećamo, Miona je pokušala da predstavi zadrugarima da je Ša primoravao da imaju odnose. Sudeći prema osmehu na Mioninom licu kada je izvirila ispod pokrivača, može se zaključiti da je ona uživala u ovim ljubavnim igrarijama sa reperom.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs