IPAK JE OSTALA JOŠ JEDNA MARININA PESMA! Ceca progovorila o novoj numeri „Za kraj“!

od strane | okt 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Šestog decembra navršiće se tri godine otkad nas je napustila legenda folk muzike i veliki boem Džej Ramadanovski i upravo na trogodišnjicu smrti planirana je premijera filma o njegovom životu.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Oliver Bunić) • Oliver Bunić / Ringier

Naslovnu numeru filma pevaće Svetlana, a ona je sada na Tviteru otkrila detalje. Ujedno, ovo je Cecina prva pesma koju je snimila posle šest godina.

– Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete “Za kraj” – napisala je Ražnatovićka.

Podsećanja radi, film o Džeju se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

Ceca Ražnatović se, sa druge strane, nedavno posvađala sa Sašom Popovićem, nekadašnjim direktorom „Grand“ produkcije, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Nikakav problem, doviđenja“ Saša Popović ušao u KLINČ sa Cecom, pevačica napustila snimanje “Zvezde Granda“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs