„IMAM PODRŠKU PORODICE I ZVEZDANA!“ Anđela misli da će roditelji podržati pomirenje sa Slavnićem

od strane | maj 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugarka Anđela Đuričić je na korak do pomirenja sa bivšim ljubavnikom Zvezdanom Slavnićem, a, kako je sama istakla, srećna je jer smatra da može da ima i njega i podršku porodice, zaboravljajući pritom da su joj roditelji poslali čestitku tek kada je afera sa bivšim robijašem bila okončana.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Bio je stvarno iskren, krenule su mu suze samo sa mnom i Anom Ćurčić. Ja ga zagrlim jer, brate, muške suze. Znam da je bio iskren prema meni i znam da mu značim. Ne mogu da mu nađem opravdanja, kao ni on sam sebi, ali pričali smo o svemu. Sad se osećam upotpunjena, kao da imam i jedno i drugo, i podršku mojih i ovo, iako nemamo ništa – istakla je Anđela.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Od večeras se vraćam u sobu da spavam i provodiću vreme u izolaciji do četiri-pet. Stvarno mi je nedostajao, šetaćemo, sve. Ja ga gledam i srce mi se raspada – dodala je Đuričićeva, pri čemu joj je Aleksandra Nikolić poručila da Zvezdan „ne bi bio lud“ da je ponovo prevari nakon što mu je oprostila jednu grešku, dok je Šarmen Soraja Leoni Altman podvukla da „ne veruje ničijim suzama“.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

Anđela je, podsećanja radi, iste večeri nakon razmenjenih zagrljaja sa Slavnićem prešla da spava u krevetu sa njim, što je posebno iznenadilo njegovu dojučerašnju partnerku Maju Marinković.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs