IMA DVA ZANIMANJA: Upoznajte Vojislava, rođenog brata Ljube Perućice

od strane | apr 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Mnogi ne znaju da pevač Ljuba Perućica, ima rođenog brata Vojislava koji se osim što je profesor klavira u muzičkoj školi, takođe bavi i astrologijom.

Ljuba Perućica • ljubaperucica / Instagram

Jednom prilikom je Ljuba otkrio da li ga je iznenadilo to što njegov brat predviđa sudbinu ljudima.

– Oduvek su ga interesovale zvezde. Sećam se da je uvek imao neke knjige vezane za nebo i ono što je iznad nas, tako da me uopšte nije iznenadilo kada je upisao školu astrologije. Najlepše je kada u životu imaš priliku da radiš stvari koje voliš, a on astrologiju obožava – ispričao je Ljuba svojevremeno.

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Kako kaže, čak je i njemu radio natalnu kartu, a mnoge stvari mu je pogodio, pre svega vezane za karijeru.

– Gledao je naravno moju natalnu kartu mnogo puta, pogodio mi je da ću uspesno završiti takmičenje za “Zvezde Granda”, da ću doći do samog finala – ispričao je Ljuba.

Vojislav je aktivan na društvenim mrežama gde sa pratiocima deli interesantne priče vezane za astrologiju, a ujedno prikazuje i privatni život.

– U 2023. mi se ostvarila želja koju sam pomislio pre više od decenije, a izuzetno jako je želeo u poslednje tri godine. Godina je bila izazovna, jaka i iscrpljujuća, a učinak veliki. Želim vam svima izuzetno aktivnu, ambicioznu 2024. godinu u kojoj nije bitno da li smo stekli, dobili, da li nam situacije geopolitičke, porodične, zdravstvene dozvoljavaju naše prohteve, već da li mi sami imamo u sebi dovoljno stvaralačke energije da se izborimo sa svim tim – poručio je Vojislav koji je na fotografiji pozirao sa svojim prvim detetom.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs