„IMA DEČKA SA STRANE, A NE PODRŽAVA GEJ BRAK!“ Marko Đedović dobro osolio!

od strane | jul 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kako je nedavno bio kum na venčanju nekadašnjih zadrugarki Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, Marko Đedović, voditelj rijaliti šou-programa „Zadruga“ je progovorio o istopolnim brakovima.

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Na neproverenu konstataciju jednog gledaoca emisije „Amidži šou“ da 90% građana Srbije ne podržava priznavanje ovih zajednica u Srbiji, Marko je burno reagovao.

Marko Đedović (Foto: Ringier/Ivan Radulović)

– Mislim da će to biti neminovno u jednom trenutku dok je država u kretanju ka priključenju u Evropsku uniju. Druga stvar, ne mislim da 90% ljudi ne podržava, nisam video tu statistiku, ako postoji, okej, ali mislim da je ljude briga ko se s kim voli. Mislim da to nije tabu tema i tema oko koje se negde raspravlja – istakao je Đedović.

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Mislim da se samo na anketama i na društvenim mrežama svašta dešava i stvara nam lošu sliku. U većini slučajeva su najglasniji oni koji su u braku i oženjeni i koji imaju sa strane dečka i obrnuto – zaključio je Marko Đedović.

Šta je on, sa druge strane, ispričao o neispravnim tetovažama koje su nastale na gorepomenutom venčanju pročitajte u odvojenom tekstu: Sandra Rešić se JEDINA SPASILA DOŽIVOTNOG BLAMA na venčanju Matore i Anite: „Kad sam videla ono…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs