„I JA SAM KRIVA…“ Mina Vrbaški progovorila o vlastitom lošem uticaju povodom tragedije u školi

od strane | maj 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

U toku današnjeg dana, povedeni krvavim pirom u osnovnoj školi na Vračaru, mnogi su pokušali da pronađu „krivca“ za ono što se dogodilo, odnosno šta vrši presudno loš uticaj na decu, te se tim povodom oglasila nekadašnja rijaliti zvezda Mina Vrbaški, koja je svojevremeno javno priznala da se bavila prostitucijom.

Mina Vrbaški (Foto: Screenshot TV Pink/Ringier/Oliver Bunić) • Tv Pink, Oliver Bunić / screenshot

– Ja sam „kriva“. „Kriva“ je svaka javna ličnost. „Krivi“ su rijaliti programi, filmovi, serije, igrice, TikTok. Krive su osobe koje nemaju vremena da posvete pažnju detetu, bile one roditelji, nastavnici, komšije. Ma, kriva je svaka osoba koja ne pruža ljubav i razumevanje detetu – počela je izlaganje na Instagramu Mina.

– Zapravo, svi smo mi krivi. Posvetite pažnju svakom detetu, saslušajte ga, pomozite mu ako možete jer dete to samo ne može. Sve je više dece koja imaju psihološke, sociološke i psihičke probleme, a to ljudi ili ne primećuju ili ne žele da primete, i upravo zbog toga deca završavaju na pogrešnom putu, u lošem društvu i događaju se ovakve tragedije. I ovo ima težinu kad ja kažem – dodala je Vrbaška.

Mina Vrbaški (Foto: Instagram/minavrbaski)

– Nemojte danas da budete gnevni i da tražite krivce. Pustite bar danas da u tišini prođe ova bol. Biće vremena za sve drugo, osim za decu koja više nema. Još jednom, saučešće porodicama. a povređenoj i svoj drugoj deci, roditeljima i svim drugim ljudima želim da se što pre oporave od ove tragedije – istakla je nekadašnja zadrugarka.

Mina Vrbaški (Foto: Instagram/minavrbaski)

– Lako je uperiti prstom u sve ono što vidite na TV-u. Hajde pogledajte se u ogledalo i onda se zapitajte da li je za ovo kriva neka javna ličnost, neki TV program ili naš lažni moral? Ono što vi krivite menja se jednim klikom daljinskog upravljača a da li tako lako možete da promenite ono što je u vama? – zapitala se Mina.

Podsećanja radi, 13-godišnji Kosta K. je u toku današnjeg dana ubio osmoro učenika Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, kao i jednog radnika iste, dok je teško ranio još šestoro dece i jednu nastavnicu.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs