„HTEO SAM DA JOJ DAM ROLEKS, REKLA JE DA SAM LUD!“ Saša Popović šokiran skromnošću svoje ćerke Aleksandre

od strane | jun 6, 2024 | Zabava | 0 Komentara

U petak, 7. juna, od 22 časova, samo na „Blic“ televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. emituje se nova sezona „Ceca show“.

Saša Popović • Ringier

U novoj epizodi, druge sezone „Ceca show“, najveća muzička zvezda na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je jedan od najmoćnijih parova na estradi, Sašu Popovića i Suzanu Jovanović.

Uz dosta muzike, igrica, smeha i razgovora o privatnom životu, gosti su otkrilo stvari o sebi koje javnost do sada nije znala.

Saša Popović

Ćerka Saše Popovića, Aleksandra Popović je skromna, kažu njeni roditelji, iako sebi može da priušti sve što poželi zahvaljujući bogatim roditeljima, a u javnosti se pojavljuje u pristupačnim komadima.

Skroz je skromna. Ona kaže jednom ili dva puta mesečno „tata, daj mi karticu“. Onda kaže, „našla sam tri majice, koštaju 5000 dinara, sandale“… i tako ona traži 14.000 dinara da se obuče – pričaju Saša i Suzana.

Ne voli da se eksponira u javnosti, iako je dete poznatih roditelja. Živi skromno premda je u jednoj od najbogatijih srpskih porodica, sama zarađuje.

Saša Popović

Dok njeni roditelji kupuju u specijalnim buticima, naručuju basnoslovne odevne komade, zakazuju termine za probu i troše čitavo bogatstvo na garderobu, Aleksandru možemo videti u pristupačnim komadima.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs