„Htela je da mi skine pantalone“ Pevač SUROVO OPTUŽIO Anu Nikolić, svi ostali u neverici: „Odgurnuo sam je“

od strane | jun 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Dario Šogorović, pevač i bivši rijaliti učesnik, nedavno je na društvenim mrežama objavio nekoliko šokantnih snimaka folkerke Ane Nikolić.

Šokantni snimak Ane Nikolić • Instagram

Na prvom od njih vidi se kako mu pevačica navodno povišenim glasom kaže da „bude normalan“, kao i da ona „nažalost, nikad nije bila normalna“. Zatim se vidi i kako Ana na zadnjem sedištu svog automobila podiže noge kroz otvoreni prozor dok iz plastične flašice pije nešto što podseća na đus, te tako odlazi s jednog parkinga na Novom Beogradu.

Šokantni snimak Ane Nikolić

Uz te snimke Dario je napisao kako je nekad bio oduševljen likom i delom Nikolićeve, ali da ga je sada jako razočarala. Između ostalog, istakao je da je njeno sadašnje ponašanje „katastrofalno“ i ispod svakog nivoa i da je šteta šta je uradila od sebe posle toliko godina karijere. Uz to je pratiocima pokazao i kako Ana stalno gleda njegove storije na Instagramu, te da mu u privatnim porukama piše da nju „niko nije ispalio, tako da neće ni on“.

Dario je izneo šokantne tvrdnje da ga je Ana Nikolić maltretirala, pa čak i kako on navodi, seksualno uznemiravala.

– Ustala je i naskočila na mene. Pipkala me je i htela je da mi skine pantalone. U tom momentu sam je odgurnuo od sebe. Nju je to jako iznerviralo, pa je počela da mi govori kako je ona megazvezda i da uvek dobije ono što želi, pa će tako i mene. Tad sam se i ja baš iznervirao. Rekao sam joj da ja nisam laka roba i da ne može tako da se ponaša, i da nikad ne bih bio s njom. Smrdela je na alkohol

(Kurir)

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs