Hrvatska pevačica promenila život zbog Srbina, evo kako danas živi u Beogradu i šta joj je NOVINA: „Sada slavim Svetog Nikolu“

od strane | feb 28, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Hrvatska pevačica Martina Vrbos učestvovala je sinoć u polufinalu na festivalu „Pesma za Evroviziju 2024“ u želji da predstavlja Srbiju na muzičkom takmičenju, ali nije prošla u finale.

Martina Vrbos • Instagram

Ona se preselila u Srbiju zbog ljubavi, a sada je progovorila o svemu.

U Srbiji sam tačno deset godina i ovde su ljudi nekako otvoreniji i pravi su domaćini. Jedna od razlika koju sam odmah primetila jeste to što u Hrvatskoj nema slava, pa je manje i druženja. Ovde slavim Svetog Nikolu, i to posno, ali priznajem da još nisam spremala slavu, jer još nije preneta na nas, nego sa porodicom idem kod mog svekra – priča Martina i otkriva kod koje srpske zvezde je prvi put otišla na slavu a da domaćicu do tada nije ni znala:

Martina Vrbos (Foto: Screenshot TV Pink)

– Prvi put u životu sam na slavi bila kod Viki Miljković. Nisam ni znala ko je Viki, ali pevala sam prateće vokale u jednom studiju i saradnik mi je rekao: „Hajde sa mnom na slavu.“ Nisam ni znala šta je to, pa sam razumela da me zove na Slaviju, na kružni tok… Pristala sam i otišla. Ne mogu da se setim gde je bila kuća, ali kada smo došli, dali su mi žito, pevalo se i veselilo, a sećam se da je i meze bilo odlično.

(Informer)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs