„HOĆE DA ZATRUDNI SAMO DA BI ZARADILA!“ Voditeljka urnisala BLOKERKU! „Okreni se i idi!“

od strane | okt 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja voditeljka i modna kreatorka Olja Crnogorac podelila je sa pratiocima šokantno iskustvo koje je doživela sa jednom blogerkom čije ime nije želela da obelodani.

Olja Crnogorac (Foto: Ringier/Mitar Mitrović) • Mitar Mitrović / Ringier

Naime, Olja se našla sa njom u jednom restoranu zbog saradnje, ali je sa ručka brže otišla nego što je na isti došla.

Olja Crnogorac (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Angažovala sam jednu balkansku blogerku da reklamira moje haljine i sve je bilo dogovoreno, a ja sam otišla na ručak s njom čisto da je upoznam i vidim sa kim imam posla. Malo kroz priču, mic po mic, kaže ona meni: „Vidiš ti, neka ta Ela Dvornik kada je dobila dete sve joj je krenulo, ti ne znaš koje su pare u bebi industriji. Oni nenormalno plaćaju, ja moram da zatrudim meni bi posao otišao skroz gore“ – prisetila se Crnogorčeva na društvenoj mreži X.

Olja Crnogorac (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Ostala sam čudu, i kažem joj: „Ženo, zatrudniš valjda zbog sebe, zatrudniš zbog toga da budeš majka, a ne zbog toga da bi imala posao!“ Prvo sam htela da se bijem, ali sam rekla sebi: „Smiri se, ipak si ti dama, okreni se, plati ručak i idi“ – zaključila je nekadašnja voditeljka, ali i pored brojnih komentara pratilaca nije želela da otkrije identitet blogerke o kojoj je govorila.

Zbog čega je, sa druge strane, Olja Crnogorac napustila voditeljstvo pogledajte u odvojenom tekstu: ISPRED KAMERE NAKON 12 GODINA? Olja Crnogorac otkrila zašto je sve NAPUSTILA: „Sve su radili da mi NAŠKODE!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs