Haris pričao o odnosima sa Melinom, pa Dara Bubamara zapenila: „Šta treba da slušamo ko je koga prevario?! Malo dostojanstva!“

od strane | apr 8, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Pevačica Dara Bubamara žestoko je potkačila pevača Harisa Džinovića koji je izneo skandalozne detalje iz braka sa Melinom Džinović.

Melina i Haris Džinović i Dara Bubamara (Foto: Ringier/Dušan Milenković/Screenshot TV Pink) • Dušan Milenković, Screenshot, Tv Pink / Ringier

Naime, folkerka je gostujući u „Amidži šou“ prokomentarisala najaktuelniju temu na estradi, razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, a potom i na Harisa i Melinu Džinović.

– Možeš da imaš nekog normalnog muža… Sada sam imala period gde sam imala turneju u Americi, pa sam stala za odmor, tako da može. E sad, druge stvari su tu što se tiče muža u pitanju, na primer da li je psihički jak da li može da podnese taj tvoj posao i tako dalje… To je stvarno bio moj bivši muž, svaka mu čast, njega je bilo briga šta ko priča, šta ko kaže, mi smo imali druge probleme, manjak energije, ugasilo se nešto, ali mi jako dobro funkcionišemo – rekla je Bubamara, a onda se osvrnula na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića:

Dara Bubamara (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Što se tiče Harisa, šta treba da slušamo ko je koga prevario?! Mislim da treba biti dostojanstven. Ne zameram nikome, jer smo svi drugačiji. Meni ako je teško, ja ću se kod kuće isplakati, ali meni moje dostojanstvo ne da da pričam o tome. Samo nek smo živi i zdravi… Ja sam sebi zaradila stanove i stanove, ali mi je najlepše bilo kada sam živela sa mamom, tatom i bratom u 33 kvadrata – rekla je pevačica.

Inače, Haris i Melina Džinović su se razveli nakon 22 godine braka.

Dara Bubamara (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Džinović je, pre dve večeri pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma, a pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, a haos je prvobitno nastao nakon što je Melina odgledala intervju koji je on dao za „Blic“ televiziju, u emisiji „Scena“.

U pomenutoj emisiji Džinović je izneo čitav niz detalja o odnosu sa još uvek zakonitom ženom.

Dara Bubamara (Foto: Ringier/Aleksandra Aleksov)

– Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo pre godinu i po dana, pa možda čak i dve. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano – rekao je Džinović za „Scenu“.

– Jeste delovalo kao velika ljubav do pre deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene – dodao je Haris.

– Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu… Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba s…, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo lepše – rekao je, između ostalog, Haris.

Dara Bubamara je, sa druge strane, bila predmet izlaganja pevača Slobe Radanovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Sloba Radanović više NE ĆUTI: Otkrio sve o SKANDALU sa pevačicom zbog koje prolazi pravu agoniju danima

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs