HAOS I LOM nakon jedne njene rečenice

od strane | okt 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugari Uroš Stanić i Milena Kačavenda, u protekloj nedelji bili su potrčci u Eliti.

Zadrugari • youtube

Njih dvoje su ljuti neprijatelji, ali je njihovo cimerovanje ipak prošlo bez verbalnih okršaja. Sinoć su ostali takmičari sedme sezone morali da odaberu koga žele da sačuvaju a koga šalju u nominovane.

Nominacije, Zadruga Elita

Kačavenda je na početku rekla Urošu da će rezultat verovatno biti nerešen jer postoje mnogi koji ne vole nju, ali da postoje i oni drugi koji ne mogu da podnesu njega. Ipak, situacija, se ispostavila skroz drugačija, te je bilo daleko više onih koji su poželeli netrepeljivost prema Urošu te su njega poželeli da vide napolju.

Naravno, pravila su takva i dobro su poznata Staniću, ali sigurno da Uroš nije očekivao da će naići na toliko negativnih reakcija.

Pojedini zadrugari su između ostalog isticali da smatraju da je Uroš najpokvarenija osoba u Eliti, da je nenormalan, da šta god uradi da nervira i da ide na živce. Granicu mržnje je ipak prešla Marija Malivuk koja je šokiral tvrdnjom da joj je sin takav kakav je Uroš da bi ga ona uzela za ruke i skočila sa njim sa mosta. Ova rečenica izazvala je zgražavanje pojedinih ukućana.

Uroš je uglavnom stoički podnosio ono što je slušao, te se par puta prekrstio. Ipak u jednom trenutku ni on sam više nije mogao da trpi.

Uroša Stanić napušta crni sto

Naime, Uroš je u suzama napustio crni sto tokom nominacija. To je najstrože zabranjeno posebno jer je on bio jedan od onih za kojeg se izglasavalo.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs