GORKO KAJANJE! Ana Ćurčić žali što je ušla u Zadrugu 6: “Promašene ljubavi, prijatelji i potezi, ja nisam rijaliti igrač“

od strane | sep 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivan Radulović

, |

Aleksandar Dojkić

|

Otkako je izašla iz „Zadruge“ afere i skandali Ane Ćurčić ne prestaju da pune naslovne strane tabloida. Iako je nekada žudela za popularnošću i medijima, očito joj sada ne prija kada su sve oči uprte u nju.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Ona se oglasila na svom Instagramu i priznala koliko je imala pogrešnih i nepromišljenih poteza do sada.

– Od izlaska iz „Zadruge pokušavam da svoj „mali“ život sastavim. Promašene ljubavi, promašeni prijatelji, promašeni potezi. Da mogu da vratim vrreme nikada ne bih ušla u Zadrugu i jurila ono zbog čega sam se izgubila. Ja nisam i nikada neću biti rijaliti igrač, ja sam samo običan čovek. Krv i meso. Imala sam svoje greške, svoje propuste. Prenaglašeno sam se radovala, tugovala, svađala. Na tome vam se izvinjavam. Nisam umela drugačije. To me je sve koštalo i još uvek p’0laćam cenu svojih pogrešnih poteza. Nisam u kontaktu ni sa kim ko je trenutno na sceni rijalitija i više nikada neću biti. Svojim učešćem naštetitla sam samo sebi i svojoj porodici. – napisala je Ana, a onda se nadovezala:

Oglasila se Ana Ćurčić

– Ovim putem želim da kažem da je za mene rijaliti završen. Neću ga igrati ni spolja ni unutra. Ono što se trenutno radi, osećam kao da me svako jutro udari „uragan“ posle kojeg moram da se sastavljam iznova i iznova. Nikome nisam namenski nanela zlo, možda sam pogrešila, ali ne iz loše i zle namere. Ljudi koji su moje učešće vodili spolja posle kojeg ni dan danas ne mogu da se oporavim, sigurna sam da nisu takođe imali lošu nameru, ali su se neke stvari samo meni obile o glavu. Sa tim stvarima stavljam tačku na sve što se tiče rijalitija. Ovoliko hejta i osuda zaslužuju monstrumi. Tako da smatram da nisam ni ja. Svim onim kojim trenutno igraju rijaliti želim srećnu sezonu. Da je uspešno završe i da konačno dokažu svoju istinu. Takođe, ljudima koji ulaze na konto mog imena isto želim sreću. Moje zdravstveno stanje je poprilično loše iz tog razloga stavljam tačku na sve što se zove rijaliti.

Oglasila se Ana Ćurčić

– Hvala svim onim ljudima koji su bili uz mene i moju porodicu, a da nas na kraju balade nisu izdali i popljuvali. To ću zauvek znati da cenim. Hvala i onima koji su osetili da sam ja majka jednom Luki i jednoj Ivvi i da su oni zajedno sa mnom proživljavali sve. Iako nikada nisam smela ovo da dozvolim. Prošlost ostavljam iza sebe i u svojim rukama od danas čvrsto držim samo svoju decu, tako da vas ovim putem molim da nas pustite da zajedno krčimo put budućnosti. I da se oporavimo od mojih „grešaka“. Hvala na razumevanju. – napsiala je Ana na svom Instagram profilu.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs