Gori Elita! Munjez se vratio u Šimanovce uplakan, stiže i Asmin Durdžić!

od strane | maj 19, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Elitarka Aneli Ahmić i Asmin Durdžić suočiće se sutra u 22 časa na televiziji Pink, prvi put nakon što je Aneli bivšeg partnera, sa kojim ima ćerku, optužila da ju je prevario sa Stanijom Dobrojević.

Asmin Durdžić i Danijel Dujković Munjez (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Susret Ahmićeve i Asmina desiće se u Šimanovcima, a kad suoče svoje priče, koje su dijametralno suprotne, gledaoci će moći da odluče ko od njih priča istinu, a ko ne.

Sa druge strane, Danijel Dujković Munjez nedavno je diskvalifikovan iz „Elite“, a večeras ga je voditeljka Ana Radulović ugostila u emisiji.

– Kako si? – upitala je Radulovićka.

– Mene zanima kakav je tvoj utisak – rekao je Danijel.

Danijel Dujković Munjez (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nisam očekivala da ću videti tvoje emocije. Videla sam te uplakanog – istakla je Radulovićka.

– Moje suze su isključivo zbog Stefani. Zasluženo sam diskvalifikovan. Moje suze nemaju veze s tim, već zbog Stefani koja je sama u rijalitiju. Ja jesam diskvalifikovan s razlogom, to sam i sam priznao. On je mene tada nekim svojim rečima uspeo da isprovocira, ali ja sam kriv jer sam bio napet duže vreme. Ja ne želim nigde da idem ovih dana, jer samo mislim na Stefani. Kada sam ušao u rijaliti, rekao sam da me nikakav emotivan odnos ne zanima, ali sam se zaljubio i nakon toga se sve promenilo. Teško mi je da je gledam kako ne izlazi danima iz kreveta. Ispao sam loš prema njoj, jer se ogradila od svih zbog mene, a ja sam napravio problem i diskvalifikovao se. Nakon što sam ja ispao, Terza joj je rekao: “Stvarno misliš da će te Munjez čekati?!“ Mene je to razočaralo kod njega, ali mi je ona još više porasla u očima jer je branila mene dok nisam tu. Moram samo svima da kažem, imao sam razne veze, bio sam oženjen, ali nikada kao sada nisam bio ovoliko zaljubljen – kazao je Dujković.

Danijel Dujković Munjez (Foto: Screenshot TV Pink)

Šta je, sa druge strane, Danijel Dujković Munjez ispričao o pobedniku rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ pogledajte u odvojenom tekstu: Diskvalifikovani Munjez progovorio više nego što je trebalo u SPOLJAŠNJEM svetu: „Ona će poneti titulu POBEDNIKA!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs