Goca Tržan traži mlađeg muškarca Dragani Mirković: „To je univerzalni lek!“

od strane | apr 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Danica Božović

|

Razvod braka pevačice Dragane Mirković i Tonija Bjelića mnogima je šokantan, a njena koleginica Goca Tržan, koja je prošla kroz isti period, dala je svoj sud o tome.

Goca Tržan i Dragana Mirković (Foto: Tanjug/Ringier/Marko Đoković) • Ringier, Marko Đoković / Tanjug

Tržanova je istakla da je razvod izuzetno težak period, te otkrila kako će Dragani pomoći da ga preboli.

– Čula sam se s Draganom i rekla joj da ću joj naći mlađeg frajera. To je univerzalni lek. Sve svoje kolege podržavam i nije ljudski koliko se čereče. Neki to izazovu, neki baš i ne, ali ja znam koliko je razvod smrt jednog života i vrlo je težak – istakla je pevačica za „PulsOnline.rs“.

Goca Tržan (Foto: Screenshot TV DR)

Na društvenim mrežama je, inače, isplivala objava Mirkovićeve od pre godinu i po dana, u kojoj deli zajedničke fotografije sa Tonijem, iako su, kako je sama priznala, tad uveliko bili rastavljeni.

– Srećna godišnjica braka, ljubavi! – poručivala je tad Mirkovićeva.

Bijelić se, podsetimo, u jeku razvoda od Dragane sve vreme ne oglašava u javnosti, dok pevačica ne krije koliko joj je teško.

Goca Tržan se, sa druge strane, srela oči u oči sa mlađim kolegom Filarijem nakon sukoba koji su imali preko medija, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: TRESE SE OD NEPRIJATNOSTI! Goca Tržan se obračunala sa mladim pevačem nakon što je okrutno ETIKETIRAO

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs