Goca Tržan otkrila zašto je Raša POSEBAN u odnosu na njene prošle partnere: “On je jedini u tome uspeo“

od strane | okt 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Goca Tržan poznata je kao javna ličnost koja bez dlake na jeziku govori o raznim temama, a ne krije ni detalje iz svog privatnog života koji često intreigira javnost.

Goca Tržan i Raša Novaković • Aleksa Mijailović / Ringier

Nakon kraha prvog braka sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku Lenu, Goca je uplovila u romansu sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem sa kojim je odlučila da ponovo stane na ludi kamen i uživa u ljubav već 12 godina.

Ona je u svojoj emisiji jednom prilikom otkrila kako su muškarci teško uspevali da zadrže njenu pažnju, i da je Raša jedini koji je u tome uspeo.

Raša Novaković i Goca Tržan

Ja ne mogu da budem sa nekim sa kim nisam često, mora da mi je blizu da mogu uzmem kad god želim, a da mi ne dosadi. Meni muškarci dosade neverovatnom brzinom, jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug zato što je totalno lud- priznala je Tržanova.

Pored ljubavi i podrške koju dobija od supruga, veliki je vetar u leđa i kada je reč o vaspitanju i odgoju njene ćerke iz prvog braka, Lene.

Goca Tržan i Raša Novaković

-Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: “Aman čoveče, pusti je“. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve naročito kada obe pošizimo– ispričala je nedavno.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs